COVID KASSIT, TUE PIENYRITTÄJÄÄ JA AUTA HOITAJIA JAKSAMAAAN

Eilen kerroinkin tilanteestani ja mitä tästä seurasi ja mitä keksin! Yhtään vastauksia ei ole tullut, MUTTA KASSIT OVAT SAAPUNEET.
OLEN NIIN INNOISSANI, JA YLPEÄ NÄISTÄ!
Vaikka itse olenkin omaehtoisessa karanteenissa, kuuluessani 3 eri riskiryhmään, niin pääsen silti auttamaan ja taistelemaan omalla tavallani koronaa vastaan, auttaessani sairaanhoitohenkilökuntaa, se jos jokin tekee minulle todella hyvän mielen.
Aion lahjoittaa kassien tuotosta hoitajille heidän toivomallaan tavalla, eli smoothieina. Kun kassit on myyty ostan jungle juice barista 250€ eri smoothieita. He hoitavat niskalimassa ihmisiä, hyvä kun pystyvät taukoja edes pitämään, saati syömään, työvuorot venyvät vuorokaudeksi, joten smoothie, on täyttävä, piristävä ja terveellinen välipala heille, ja sen saa imastua kun juoksee osastolta toiselle!
Nyt jos joskus, käykää kommentoimassa, mitä mieltä olette kasseista, ja tästä ideasta!

Yesterday I told you about my situation, what happened and how this gave me this idea! Any answers I havent got, but MY BAGS CAME TODAY!
I AM SO HAPPY AND PROUD OF THESE!
Even tho I am in quaranted (because i want to), because I belong to the 3 different risk group, I manage to help and fight against the corona. AND HELP THE NURSES AND DOCTORS, this makes me so happy!
Part of the profits from the bags will be used as a donation to nurses in the form that they asked for, in smoothies...
Please tell me what do you like this idea and the bags!

Tästä vielä linkki kauppaan

xxxAnriDaniela

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Related posts