Min ultimata playlist

Först och främst tack till alla ni som kontaktar mig och skriver sådana fina saker, jag fick ett önskemål av en av er om att jag skulle ge er en ultimat playlist. Personligen gillar jag mkt rap så det blir nog väldigt många såna låtar, anyway här är min playlist :)

  1. Loyal - Chris Brown & Lil Wayne
  2. You lied - Rayy Dubb
  3. Fake Love - Drake
  4. Shout out to my ex - Little Mix
  5. We ride - Rihanna
  6. All me - Drake
  7. Blessings - Big Sean
  8. I don't fuck with you - Big Sean
  9. 679 (feat Remy Boyz) - Fetty Wap feat. Remy Boyz
  10. Grand Piano - Nicki Minaj

Så det var alla 10 låtar, om ni vill kan jag göra en längre eller en jul playlist :)

Och vem är jag? Det är nåt du aldrig kommer veta

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

OMG de e snart jul

Det e typ bara en månad kvar till jul och de e dags att köpa presenter till familj och vänner och jag som många andra har en väldigt låg budget som jag för bara 250 i månaden så är det svårt att hitta presenter till alla men här har jag några jul klapp tips till olika personer

Vänner / syskon: Vi alla vet hur svårt det är att hitta något till alla sina vänner men här har jag några tips: Detta har du nog hört talas om men jag tycker att det är en perfect present till syskon och vänner: Ett bio packet: Det du behöver är en sån popcorn förpackning (helst me popcorn i) och en bio biljett / presentkort och ett band som dekoration. Börja med att en pappersmugg i mitten av popcorns förpackningen och fyll den sedan med popcorn. Sätt i kortet och sno bandet runt förpackningen . Så där har du den ultimata julklappen.

Pappa: Denna tycke jag var väldigt svårt att komma på för att om de är nåt billigt och enkelt min pappa gillar så är det öl men eftersom jag är minderårig så kunde jag bara skita i den iden men jag googlade runt tills jag hittade en hemsida som heter http://coolstuff.se som jag verkligen rekommenderar och där hittade jag en scrath map som helt enkelt är som en triss och man skrapar upp de delar som man har varit i världen. Eftersom min pappa älskar att resa så var det här den perfekta presenten.

Mamma: Min mamma är väldigt intresserad i smink men finner inte tid för att köpa det så jag bestämde mig för att göra en smink - jar som hon också kan använda för att ha hennes borstar i, det man behöver är: En mason jar (eller en burk) borstar ( jag tog real techniqs ) och valfritt smink och alternativt sprayfärg. Så om du valde att ha med färg börja isåfall med att spraya den i den färgen du valde. Tänk på att ta en tjock färg så att den inte är för genomskinlig Sedan är det bara att stoppa in grejerna, knyt en band runtomkring och bang där har du en ultimat present. De flesta saker är köpta på the dollar store

God jul på er allesammans <3

Och vem är jag? Det är en hemlighet du aldrig kommer veta

Likes

Comments

Mitt första inlägg :). Jag tänkte berätta lite grann om mig. Som ni säkert vet så är mitt liv väldigt komplicerat och det är därför jag har valt att vara anonym för att inte få folk i trubbel. Men iaf jag kommer från Lund, Skåne och bott där typ hela mitt liv. Jag tänker inte berätta min ålder just nu men jag går i grundskolan. Mitt liv har varit lite upp och ner nuförtiden... Dock kan jag inte påstå att jag har VÄRLDENS värsta liv för jag förstår att vissa önska att mina problem hade varit deras. Men som en tonårig så måste jag erkänna att allt är så komplicerat men en sak jag gillar att göra är att skriva om mig själv (självupptagen much ahah) så detta är min distraktion. Well ni under säkert vad jag menar med komplicerad för det första har jag 4 prov nu i veckan och kan typ ingenting och eftersom mina föräldrar var A barn så betyder detta en helvetes jul när jag får mina betyg. Men också pågår mycket drama i mitt liv men jag vill inte förstöra din dag så här e 5 random fakta om mig.

1. När jag var liten så skulle jag gå på toa i en kryssning (jag åkte med min pappa och syrra) och då var jag tvungen att gå på toa själv för jag ville inte gå in i kill toan. Jag vet inte riktigt vad som hände men det slutade att jag hade bajsat på mig och då skulle kalla på min syster för att säga till pappa men eftersom hon inte ville var jag tvungen att ta mig från toan till nån restaurang där de satt. Så jag började gå med röven tryckt mot väggen för att ingen skulle märka att jag bajsa på mig men jag märkte att alla tittade på mig. Tillslut vände jag mig om och såg att jag hade gjort en stor brun rand på väggen. Det var nog det pinsamste jag har varit med om!!!

2. Jag är helt BEROENDE av the vampire diares

3. Jag har svart bälte i TaeKwonDo

4. Jag har en kanin men vill jätte gärna ha en hund

5. Jag är jätte intresserad av mode och the kardshians

Tack för att du läste, älskar dig <3

Likes

Comments