Hejsan Hejsan!

Jag undrar om någon av er har sett eller hört talas om serien SAB? Om ni har kan inte ni kommentera vad ni tycker om serien? Det vore underbart :)

Review: Början av serien var lite halvt kass, dem gick in direkt till handlingen, vilket är att Bay inte är Mr& Mrs Kennish dotter. Att hon blev switched (engelska sorry) at birth, att hon inte var deras riktiga dotter och det gjorde serien mindre intressant. När dem väl fick reda på att hon inte var deras dotter så tog dem kontakt med sjukhuset och fick tag i Regina som är Bay biologiska mamma. Men Regina uppfostrade Daphne som är The Kennish biologiska dotter. Det blev massa drama till och början sen så helt plötsligt Daphne & Regina flytta in i Familjen Kennish gästhus.Vilket led till flera problem.Jag tycker att dem inte borde haft flytta in ditt för att Daphne tog typ över familjen som Bay uppväxte med och alla började fokusera på Daphne, det var svårt för Familjen Kennish att kommunicera med Daphne för att hon var döv,men Daphne kunde iaf prata och läsa av folks läppar.

Lite längre i programmet så hittade Bay hennes pappa och hon tog hem honom till hennes familj, men det gick inte så bra. Jag tycker att dem regerade inte så bra, de tänkte bara på sig själva. Jag tänker så här ifall Daphne får bo ihop med sin Pappa (John Kennish) så borde väll Bay också få det, men nej så tycker inte John och hans fru. De tänker alltid på hur Daphne mår,hur hon känner bla bla bla.... De tänker så bara för att de inte vill såra deras biologiska dotter. Men de dom inte tänker på är att Bay's biologiska pappa är ju Angelo så hon borde ha rätt att var lika nyfiken så som Daphne var när hon fick reda på allt. 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Ibland så undrar man om man har några förebilder, Ja visst har man, men det är inget man säger högt liksom. Varför? varför vet jag inte.  Det känns inte helt rätt att säga att man har en förebild, för vad är en förebild?, någon man ser upp till, någon man vill vara som? Jag vet egentligen inte. Jag antar att jag har många förebilder men är inte det ganska hårt att säga förebild, t.ex. så har vissa Beyonce eller Zara Larsson som förebilder men vad vet dem om Kändisarna? Ingenting egentligen för det enda vi ser är det som finns i sociala medier om hur perfekt deras liv är och hur enkelt allting är för dem. Men sanningen är vi vet inte vad som ligger bakom alla bilder, hur personen känner. Om den mår psykiskt dåligt. Visst pengar är skönt att men det ger inte person lycka. Lycka är kanske inte det rätta att säga men visst man blir glad av pengar men pengar är inte allt. Vi vet helt enkelt inte sanningen bakom allt som sägs om kändisar i media, visst lite sanningen finns bakom all rykten. T.ex. om Kim K röv är den äkta eller inte men sanningen är vem bryr sig helt ärligt,vad gör det om det är fake ingenting händer, förutom all hat. Men om den är fake vad gör det dig varför ens bry sig.?Ciao (bIld ifrån Google


Likes

Comments

Tja tja bloggen! (Skämtosido)
Men jag tänkte faktiskt lägga ut lite bilder på min #1bae har ju såklart flera. Men he's 👌.


Likes

Comments

Min dröm är att bli en modell eller rättare sagt en världskänd modell..
Jag har hört ofta om jag vore en modell av okända människor i stan vilket jag tar som en komplimang, älskar det. Men det finns en grej och det är att det är väldigt svårt att bli en del av mode världen utan erfarenheter.
Men jag är bara 14 så det är väll bra antar jag.
Jag tror att min karriär kommer att börja ganska snart för att jag har fått lite förfrågningar från olika ställen så wish me luck!

Ciao


Likes

Comments

Hej

Ni undrar säkert vad bloggen kommer att handla om ...
Jo den kommer inte att handla om mig personligen inga namn kommer att skrivas här alltså det blir en rätt anonym blogg..
Jag kommer att lägga upp tonårs bilder som i tumlr, weheartit osv
Det kommer ju såklart uppstå massa uppfattningar om livet.
Hoppas verkligen att ni kommer att läsa och följa min blogg

Ciao❤️


Likes

Comments