Alltså nu sitter jag på bussen påväg till Västerås flygplats för att hämta Sam. Alltså känslan jag i kroppen nu är så sjukt pirrig. Kan liksom inte förstå att jag äntligen ska få krama honom. Pussa honom. Se honom. Känna honom. Äntligen ska vi få hänga och äta middagar tillsammans. Jag ska få visa var jag växte upp och visa alla mina kärlekspunkter i livet. Alla jag älskar så mycket. Är så taggad på det här. Och en underbar sak... han har fått ett asgrymt jobb!!!! WOOP FUCKING WOOP!!!! :D

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Imorgon lämnar Sam Bali för att åka till sin mamma i London i en vecka. Nästa vecka den 6e september är den dagen då han landar här i Sverige. ÄR. SÅ. EXALTERAD.

Saknar honom helt galet mycket och det ska bli så skönt att få vara med honom fysiskt och inte via Whatsapp. Är så sjukt trött på Whatsapp... men fan vad den appen har hjälpt vår distansrelation! :P

De här kommande veckorna kommer bli helt galna då jag har galet mycket i skolan och så kommer Sam samtidigt som det är som mest intensivt. Men det löser sig. Det gör det alltid!

Längtar till min födelsedag :D DEN E SNART :D 19 september... världens bästa dag :D

Likes

Comments

Idag insåg jag verkligen hur mycket jag älskar att studera vid ett universitet. Jag älskar allt vad det innebär. Ny kunskap, inspirationen, människorna, matlådorna som värms i mikron, toaletterna, studentkaffet på Pressbyrån, borden som alltid smäller ihop under föreläsningarna och främst av allt älskar jag känslan jag har i kroppen när jag är där. Jag känner mig så himla taggad på att jobba i 40 år. SHIT VA KUL DET SKA BLI <3

Likes

Comments

Börjar verkligen bli helt slut. Jobbar utan några lediga dagar alls vilket börjar bli jobbigt. Om en vecka börjar jag skolan igen och jag längtar faktiskt helt sjukt mycket! Anledningen till att jag jobbar så mycket är för att jag vill spara pengar till resor och tills att jag flyttar från Sverige nästa år!

 Det ska iallafall bli så himla kul att plugga sista terminen. Är megataggad!!!! UPPSATS WOOP WOOP!!! Längtar helt galet mycket till att börja hänga där igen och värma lunchlådan i mikron och allt :D SÅÅÅÅÅÅÅ MYSIGT!!! :D Men främst av allt ska det bli så skönt att inte jobba lika mycket :)

Nu ska jag sova. Fyfan va skönt det ska bli!

Kärlek <3


Likes

Comments

Har bestämt mig att jag ska plugga och bli grym på onlinemarketing. Sen ska jag bara spåna som tusan och hitta på en affärsidé som i framtiden ska ge mig en massa frihet :D SÅÅÅ TAGGAD ;)

Likes

Comments

Jag sitter ofta och kollar runt på youtube, bloggar, tedtalks och artiklar som diskuterar livet. Jag är ju såklart alltid i ständig utveckling, så det är svårt att säga hur jag kommer vara om 20 år, men om det är nånting jag verkligen alltid vill påminna mig själv om är min syn på rikedom. Vilken rikedom som gör mig lyckligast liksom :)

Jag har tre punkter som är de som jag alltid vill gå tillbaka till och kolla hur mitt liv och jag står i hänsyn till dom. Punkterna är i princip helt tagna från två av mina förebilder, Jessica och Garrett Gee, från The Bucket List Family!


Rikedom för mig är:


1. Relationer

Relationer för mig är allt. Älskar jag? Älskar någon mig? Jag vill alltid ge kärlek och våga göra det även om det ibland kan bli fel. Jag vill alltid vara en bra medmänniska, dotter, vän, syster och kollega. Jag vill alltid att min familj och mina vänner ska stå mig nära. De ska alltid veta att jag finns där för dom och jag vill även att de ska finnas där för mig. Jag vill alltid att de vänner jag väljer ska vilja mig väl och ta mig för den jag är, precis lika mycket som jag ska göra det tillbaka.


2. Kroppsligt välbefinnande

Att känna ro i kroppen är så sjukt viktigt för mig. Då handlar det bland annat om att jag ska använda min kropp så mycket som möjligt, vara aktiv och samtidigt ge den bra med energi och återhämtning. Kroppen är den saken jag kommer ha med mig fram tills dagen jag dör vilket innebär att jag måste ha en välmående kropp. En välmående kropp är så sjukt viktigt. Därför är även meditation och yoga viktigt. Ett inre lugn i kroppen. Ett lugn som säger att jag är värdefull precis som jag är. Har jag det och känner jag det där lugnet är det fan en helt galen rikedom. Jag vill skratta mycket. Jag vill dansa mycket. Jag vill äta god mat som gör att min kropp och alla organen där inne mår som allra bäst.


3. Frihet

Frihet är definitivt en stor rikedom. Jag vill alltid ha friheten att resa. Jag vill upptäcka och prova allt som är nytt för mig i hela den här världen. Att inte känna begränsningar på var jag ska befinna mig är en frihetskänsla jag aldrig vill tappa. Jag ser att allt är möjligt för mig och jag har drömmar jag har börjat uppfylla och ska fortsätta att uppfylla. Drömmar om resemål och var jag vill bo. Jag vill verkligen alltid ha den känslan. Har den känslan just nu och jag e fan hög på mitt egna liv.


Jag har bara ett liv och det livet är mitt. I det livet vill jag älska, vara älskad, ha en stark kropp, ha ett inre lugn och inte känna några begränsningar på var jag vill resa, jag ska bara fortsätta uppfylla mina drömmar. Pengar kommer behövas till resor men inte till så mycket saker. Saker kommer aldrig göra mig lycklig iallafall. Det är de tre punkterna skrev ovan. För det här är jag, Rebecca Grenert Rojas :)

Likes

Comments

På senaste tiden har jag funderat mycket kring vänner. Vad är en vän egentligen? Vad vill jag vara för vän? Vad är viktigt att mina vänner ger mig?

Jag har nog fortfarande inte landat riktigt i det och det är ju extra svårt i och med att jag har olika relationer till alla i min omgivning... men jag tror att jag har kommit fram till att det i grund och botten handlar om ömsesidig kärlek, ömsesidigt intresse för varandras liv och personligheter, balans, tillit, ärlighet, respekt och sist men inte minst att man ska vilja varandra väl. Humor och sånt är ju också viktigt men jag känner ändå att de andra är de mest fundamentala.

Det här med balans känner jag att jag vill utveckla lite. Det betyder för mig att det ska finnas en balans i relationen. Att båda bjuder till, hör av sig och ställer upp så att ingen känner sig utnyttjad. Det är nog en ganska stor vänskapsdödare skulle jag tro.

Jag har iaf oerhört fina vänner som betyder allt för mig. Däremot tror jag det är viktigt att ha vissa riktlinjer att hålla utkik efter för både mig själv och för mina vänner för att se att det hela tiden är en äkta relation. Inte minst för att tiden är knapp och det är viktigt att lägga tiden på rätt människor och rätt saker. Rätt människor och saker för mig alltså. Ibland kan jag nämligen inse att jag kanske är den som alltid frågar hur en person mår och den frågar aldrig mig det... och det kan såra mig en del. Främst för att jag också behöver prata om hur jag mår i livet, men också för att jag då inser att den personen kanske inte är så intresserad av mig som jag kanske trodde att den var. Hmmm... aja :) det tål att tänkas vidare på!

Nattfunderingar :)


Likes

Comments

Ikväll har jag suttit och lagt till tre platser i världen på min bucketlist (Utan inbördes ordning :P) <3 Ska se dem så snart som möjligt för jag e så JÄKLA TAGGAD!!!

Dessa tre platser är:


1. Kawaguchiko i Japan <3
2. Kauai - Hawaii/USA <3
3. Abisko - Sverige <3

Likes

Comments

Den här kvällen har ju förändrat mitt liv så galet mycket!!! 

Hahhaha... det ser verkligen så galet dräggigt ut... MEN jag träffade en av världens finaste människor. Sam <3 Helt sjukt. 

Likes

Comments

​Att ha distansförhållande är verkligen inte lätt. Har man inte haft det är det sjukt svårt att förstå hur påfrestande det är. Jag är ju en gråtmänniska som är väldigt bra på att förklara mina känslor. Detta inkluderar ofta tårar och idag har varit en riktig gråtdag. Inte nog med det så är det påfrestande att inte kunna få en kram när jag gråter... men sånt är livet. Det kommer bli bra. Nu ska jag ta en ärtpåse från frysen för att dämpa ner mitt svullna och röda ansikte och sen blir det stängning på ICA. woop woop!

Måste bara komma ihåg. Allt löser sig <3

Likes

Comments