Header

Smykker // pilgrim sweater // H&M kjole // weekday

Det søndag og jeg har endelig bare siddet i min seng hele dagen. Da det gik op for mig at det er sååå lang tid siden at jeg har lavet et blogindlæg. Hvis jeg skal være, sådan helt ærlig. Synes jeg faktisk det er rigtig svært lige det der med hvad man lige skal skrive om, eller ligge op af billeder osv - måske det bare fordi jeg er ny i blogger verdenen, i dont know.

Men ja i hvertfald, jeg er jo starten på efterskole - igen. Hvilet er super fedt. Jeg må ærligt indrømme at jeg har været utrolig bange for om jeg nu ville kunne klare et 3 år, på efterskole. Der er nu gået lidt over 2 måneder, og jeg elsker det. Vi er dog alle sammen hjemme igen, i også to måneder. hvorfor? Jo netop, fordi vi skal tjene end masse penge en til den rejse vi skal på, i februar. Så alle os elever, er hjemme på det vi kalder "arbejdsperiode". Hvilket jeg, personligt synes er virkelig dejligt. Især fordi nu er det jo mit 3 år, på efterskole. Så synes jeg bare det er super rart lige at komme hjem lidt. Så er det også bare et lille ekstra plus at det lige netop er i november og december jeg er hjemme. Fordi det altid er de måneder man er vinter deprimeret - synes jeg i hvertfald. Jeg ved ikke med jer, men jeg er i hvertfald altid en smule deprimeret i vinter perioden. Så lige et lille sidste plus, er at jeg er hjemme i december måned. Jul er selvfølgelig nået af det hyggeligste når man går på efterskole. Men jeg synes nu altså ikke der er noget der slår jule tiden, hjemme os ens fam! Jeg elsker og når jeg siger elsker mener jeg virkelig elsker - haha. December måned.

Håber i fik lidt en forståelse af hvor jeg er henne af i verden lige pt. Nå men i hvertfald, på billederne i ser. Har jeg et outfit på som jeg faktisk havde på, på min fødselsdag. Jeg synes selv det er super fint, ikke for meget men heller ikke for kedeligt. Man kan jo sagtens have det på til både hverdag, men også til en fin anledning. Til hverdag ville jeg nok bare bytte det ud med et par sneaks og så til lidt finere anledninger, tage lidt ekstra smykker på.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hej guys. Tak fordi du klikkede ind på min blog. Jeg lavede endelig bloggen for en godt stykke tid siden, men fik ikke rigtig lavede nogen indlæg. Men nu er jeg hjemme, efter to fantastisk år på efterskole. Med en masse vilde oplevelser i bagagen. Så nu er jeg klar på at lave nogen fede blog indlæg.

bloggen kommer primært til at bestå af bolig indretning og en smule fra min eget liv. De billeder i ser ovenover, er nogle billeder der er taget fra, tiden på efterskolen. Det billede i ser først er et billede der er taget, da jeg var i italien med min efterskole. Det er taget på en båd tur, på vej hjem fra en skøn dag i venedig. Det andet billede i ser ved siden af, er taget fra en af de sidste dage på efterskolen. Hvor vi fjederede en af mine gode veninders fødselsdag. Og det sidste billede i ser nedenunder er også et billede fra vores italiens tur. i venedigs gader.

håber i vil følge med, her på bloggen. og følge lidt med i mit "daliy life" og få lidt inspiration.

Likes

Comments