//1 HER //2 HER //3 HER //4 HER //5 HER //6 HER //7 HER

Hej derude,

Valentinsdag er lige rundt om hjørnet og jeg har samlet et par ting som er essentielle til dagen og evt. kan bruges til gaver til en selv eller en man holder af. Jeg benytter selv enhver mulighed for at fejre kærligheden og derfor er valentine også en af de mærkedage jeg dyrker i stor stil. Jeg har fundet nogle virkelig lækre ting der vil være perfekte på en date med sin udkårne eller til en hyggeaften med veninderne. Personligt er jeg helt vild med kjolen. Det er virkelig et statement item, specielt pga. af farven. Rød er jo kærlighedens farve. Hvad skal I lave på Valentinsdag?

Knus & Kram

Another Brown Girl

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej derude,

I mit første blogindlæg havde jeg fortalt jer, at jeg var på mit sabbatår lige nu. Jeg har været så heldig, at få lov til at rejse det første halve år, men da kom hjem, havde jeg bare planer om at være i Danmark, og tjene nogle penge til at kunne flytte hjemmefra til sommer. Efter at have søgt alle steder i min by og søgt job muligheder på internettet, har jeg ikke været særlig heldig. Det var en kæmpe kontrast for mig at opleve mange ting på mine rejser til at sidde hjemme og lave ingenting. Jeg hader at gå rundt derhjemme, og jo længer tid der gik, desto mere desperat blev jeg for at lave noget. Jeg prøvede dog at lægge planer med veninder og få tiden til at gå med noget, men min økonomi kunne ikke løbe rundt, når vi skulle på cafe eller lave noget, der kostede penge.

Jeg surfede lidt på nettet og stødte på en hjemmeside, hvor der stod man kunne arbejde i udlandet for både danske og engelske virksomheder. Det lød meget spændende, men jeg havde ikke høje forventninger og var lidt opgivet, da jeg sendte min ansøgning. To dage efter, jeg havde sendt min ansøgning, får jeg et opkald og får at vide, at de gerne vil have mig indtil jobsamtale over skype. Jeg blev så chokeret og hoppede af glæde, da jeg skulle til min første jobsamtale i rigtig lang tid. Der var i alt 5 jobsamtaler, som minder lidt om auditions. Hvis du gør det godt i den første samtale, går du videre til den næste. Efter 3 uger med jobsamtaler, får jeg at vide, at jeg er en af de heldig, som har fået jobbet.

Jeg begynder d. 20 februar, og stillingen er bogholder i Polen. Du tænker sikkert, i Polen? Det gjord mine veninder også og de var meget skeptiske, men også glad for mine vegne. Mine forældre er hellere ikke begejstret for ideen, og min mor ville slet ikke havde jeg skulle tage afsted. Der var rigtig meget modvind, og mange så meget ned på det. Jeg ved godt Polen ikke er det mest ideelle sted at arbejde, men jeg tager det som en oplevelse. Jeg tror Polen har meget mere at byde på end man lige går rundt og tror. Jeg glæder mig ufattelig meget, og det er første gang jeg skal være på min egen hånd.

Jeg skal nok holde jer opdateret omkring Polen, hvad jeg synes om det og muligvis lave en lille tour guide over min ny kommende by.

Knus & Kram

Another Brown Girl


Likes

Comments

//1 HER //2 HER //3 HER //4 HER //5 HER //6 HER //7 HER //8 HER //9 HER //10 HER

//1 HER //2 HER //3 HER //4 HER //5 HER //6 HER //7 HER //8 HER //9 HER //10 HER

Hej derude,

Jeg bor i et hus, hvor vi kun har 3 værelser til 4 personer. I princippet er det også nok til en lille familie som os, men min far er selvstændig og arbejder ofte hjemme. Det betyder vi har brug for et ekstra værelse. I efteråret begyndte mine forældre med et stort projekt, hvor vi fik tilbygget 2 nye værelser samt et badeværelse. Min lillebror og jeg har været heldig at flytte ind i den nye tilbygning og vores gamle værelser bliver til kontor og gæsteværelse. Det nye værelse er noget større end det gamle og derfor har jeg brug for nogle nye møbler (god undskyldning til at få nye ting :-P). Jeg er gået helt amok med at søge og finde nye møbler på hjemmesider og fysiske butikker. Jeg har fundet mange fede ting og er helt vild med velour. Jeg er dog i tvivl om jeg skal gøre sort/hvid og mørkegrøn tema eller sort/hvid og kongeblå tema. Hvad synes i jeg skal vælge? Mørkegrøn eller kongeblå?


Knus & Kram

Another Brown Girl


Likes

Comments

I januar måned fyldte jeg 20 år og er kommet ind på den nye årtier række. Det skræmmer lidt at se tilbage på hvor hurtigt tiden er fløjet. Jeg føler mig langt fra voksen, men hvornår føler man sig voksen? Men jeg har lært en del gennem årene og fået rigtig meget på opleveren. Her sidder jeg og ønsker at dele min visdom fra mit 20ende år af mit liv.


1. Lad være med at være normal, det er alt for kedelig. Giv dig selv lov til at være mærkelig, så er verden meget sjovere at leve i.

2. Hvis du kender dig selv ret, så er en alarm ikke nok til at vække dig om morgen. Sæt mindst 3 til.

3. Fiasko er blot en del af livet. Intet menneske er perfekt. Det lykkes nogle gange og andre gange fejler du. Det er helt okay.

4. Sabbatår har været en god beslutning og selvom der har været nogle optur og nedtur. Tag din egen tid, og lad dig ikke føle dig presset af omverden. Du skal på ingen måde føle dig bagud.

5. At skrive dagbog er ikke pinligt eller barnligt, det er meget afslappende og terapeutisk. Det har rent faktisk gjort mig mere glad og sundere i mit sind at få skrevet tankerne ned. Jeg har været på en del rejser og oplevet mange ting det sidste halve år, som jeg glæder mig til at kigge tilbage på om 5 års tid.

6. Polaroidbilleder er det værd, selvom de er pæn dyre i længden. Det er et fysisk minde, som pynter flot på væggen.

7. Kokosolie er vil ændre dit liv. Det kan bruges til at og det har hjulpet dig igennem med uren- og tør hud. Kokosolie er et must-have.

8. Tro på dine instinkter, hvis noget føles forkert i et forhold eller venskab, så er det for noget er forkert.

9. Fortæl hvis du savner vedkommende og lad være med at vente på de skriver til dig. Der er ikke noget galt i at tage det første skridt.

10. Det er okay at købe en masse tøj på nettet, hvis det gør dig lykkelig af og til. Bare lad være med at brug alle dine penge på tøj og ende med 10 kr. På kontoen slutning af måneden.

11. At gå op i mode, make up og interiør gør dig ikke til en overfladisk person.

12. Fortæl dine forældre, hvor meget du værdsætter dem, selvom de er lidt trælse nogle gange. De ønsker dig kun det bedste for dig, og det ved du også godt inderst inde. Så ring til dem, når du kan.

13. Ikk være bange for at klippe dit hår lidt kortere næste gang. Livet er for kort til ikke at prøve noget nyt og hår vokser ud igen.

14. Du kan aldrig have for meget sort tøj, da det en klassisk farve i garderoben, men du burde måske give de andre farver en chance også.

15. Jo mere jeg har rejst rundt i verden, desto mere er det gået op for mig, hvor meget af verden jeg ikke har set endnu. Hvis du har tid og mulighed for at rejse, så gør det! Det er pengene værd!

16. Det er okay at sige fra til folk. Lad være med at få dårlig samvittighed over ingenting, når vedkommende ikke selv tænker på det. Gør det du har lyst til og ikke hvad andre har lyst til.

17. Hvis noget gør dig nervøs, viser det at det er noget du virkelig brænder for. Lad ikke tage nervøsiten overhånd, du kan sagtens.

18. Tag en risiko og få modet til at udnytte lejligheden, måske får du aldrig muligheden igen.

19. Mennesker har altid noget at sige, hvordan du burde leve dit liv. Men du skal kun lyt til en enkel person og det er dig selv. Det er kun dig, der ved hvordan man skal leve sit liv og ikke andre.

20. Der er ingen tid til at spilde. Livet er lige nu, så handle nu!


Knus & Kram

Another Brown Girl


Likes

Comments

Til september tog jeg til Afrika sammen med min rigtig gode veninde fra gymnasiet, hvor vi var frivillig for Folkekirkens Nødhjælp. Vi var afsted i 3 måneder og kom hjem slut december. Der er ikke nogen tvivl om jeg savner varmen og den skønne natur. Lige siden jeg kom hjem til triste, grå, kolde Danmark, har jeg ikke tænkt på andet end at rejse til de varme lande igen. Jeg brugte hele min opsparing på rejse, hvilket betyder jeg ingen penge har lige nu. Jeg er i desperat nød efter et job, men i mellemtiden drømmer jeg løs om de varme lande.

Knus & Kram

Another Brown Girl

Likes

Comments

Hej med dig og velkommen til min blog.

Du sidder sikkert og tænker, hvem jeg er, og hvorfor jeg er så mystisk. Jeg ønsker at være anonym i første omgang, da jeg er en meget genert person, og at være blogger er et stort spring, selvom om det er et meget spændende univers. Men alligevel kan jeg godt fortælle lidt om mig selv.

Jeg er lige fyldt 20 og har boet i Jylland hele mit liv. Jeg fik mit studenterhue til sommers. Lige nu er jeg på mit sabbatår, og er meget eventyrlystig. Det er sørgelig at tænke på, at halvdelen af mit sabbatår er overstået, men til gengæld har jeg været ude at opleve en del, og planlægger allerede en ny rejse, som i vil høre mere om på bloggen. Udover min store passion for at rejse, elsker jeg også mode og interiør, specielt den skandinaviske, da det er så minimalistisk og stilrent, hvilket jeg er helt vild med.

Denne her blog kommer til at fungere lidt som min "Brain dump" omkring mode, interiør, moodboard og

Jeg håber vi kan lærer hinanden lidt bedre at kende, og jeg håber du vil følge med i mit lille univers.


Knus & kram

Another Brown Girl


Likes

Comments