Header


1. HER , 2. HER , 3. HER , 4. HER , 5. HER , 6. HER , 7. HER , 8. HER , 9. HER , 10. HER , 11. HER , 12. HER

Der er ingen vej uden om - farvet glas er simpelthen alle vegne! Jeg er personligt selv helt vild med røget glas, men Søstrene Grenes nye kollektion med deres farvet glas vaser er også bare vildt fine! Her får i nogle bud på mine glas favoritter i forskellige prisklasser.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Endeligt er et af mine yndlings tv udsendelser tilbage på skærmen, nemlig Nybyggerne. Programmet har simpelthen bare alt hvad man kan ønske sig som en bolig interesseret “gør-det-selv” entusiast. Da jeg så at man kunne tilmelde sig sidste år, gik jeg rundt med stærke overvejelser om man skulle tage chancen. Dog blev det desværre ikke til mere end det.

Nu hvor jeg ser programmet rulle hen over skærmen igen, kommer jeg helt til at tænke tilbage på dengang min kæreste og jeg selv renoverede vores lejlighed. Vi brugte næsten et halv år på at sætte lejligheden i stand, da vi begge havde fuldtidsjobs og kunne derfor kun arbejde på den få timer om aftenen i hverdagen og ellers de weekender, hvor vi ikke havde andre planer.

Lejligheden var egentlig fin nok som den var, og mange ville kalde den “indflytningsklar” men alligevel besluttede vi os for at rive det gamle tapet ned, fræse ud til nye el, sætte filt op, male, lægge nye gulve, sætte nye døre i og lave en skydedør ind til soveværelset. Det var en hård omgang men også en fantastisk følelse, da man var færdig og havde fået alt, som man ville have det.

Hvis du selv går og drømmer om at renoverer derhjemme, kan jeg kun sige GØR DET! Jeg indrømmer gerne at det er super hårdt og tidskrævende, men det er det hele værd når det er overstået og man kan stå stolt og kigge på det arbejde man selv har udført.

Ovenfor er lidt billeder så i kan se hvad vi gik igennem dengang vi renoverede :-)


Likes

Comments

At lave min egen blog har længe været en stor drøm og endelig har jeg skrevet mit første blogindlæg! Jeg har en stor passion for boligindretning og er en sucker for at tage på designmesser og prøve nye hyggelige caféer og lækre restauranter. Jeg er bosat i en dejlig lejlighed i København, som min kæreste og jeg selv har sat i stand, da vi i sin tid købte den. Som person er jeg en rigtig designnørd og elsker at tage pulsen på de nye trends og tendenser.

Min stil er en blanding af skandinavisk minimalisme med et industrielt touch. Mit hjem består primært af sorte og hvide toner, som jeg pifter op med farver fra planter og diverse bolig nips. På denne blog vil jeg skrive om boligindretning, mit liv i København og tips og tricks til hvad der nu ellers falder mig ind.

Jeg håber I vil synes om min blog og blive ligeså inspireret som jeg er, når jeg skriver mine opslag! :)

Likes

Comments