Hej!¡ Igår var jag Maja och Lukas med varandra på dagen. Jag var fruktansvärt sur på Lukas, utan riktig orsak...
På kvällen åt jag Maja och Mickis på resturang. Det var super mysigt och vi diskuterade allt mellan himmel och jord. Allt från killar till global uppvärmning. Sedan köpte vi godis och drog hem till mig.

Maja drog hem och sedan vid 00.30 kom två killar som är två år äldre än mig. Vi kollade på skräckfilm och snackade lite. Nu snapar jag med en av killarna (den snyggare) och båda började följa mig på instagram. De var kvar till 03.15, sedan slocknade både jag och Mickis.

Klockan 8.00 kom farfar och hämtade mig och mina systrar så vi kunde åka och gå golfkurs. Jag har inte känt mig så trött.
Nu kollar jag på gossipgirl. Xo

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!¡
Idag slutade jag nian! Så sjukt hur tiden har gått så snabbt. Jag fick stipendium vilket var så roligt. Jag och Maja hade dock samma motivering vilket var tråkigt och opersonligt. Det stod om god arbetsinsats och bra arbete i elevkåren.
Min lillasyster fick också stipendium. När vi sjöng "den blomstertid nu kommer" så satt de flesta ner, någon förälder och lärare stod upp. Jag bestämde mig för att ställa mig upp men Maja gjorde det inte, men jag lyckades få alla att stå upp, i hela kyrkan. Men man står ju faktiskt upp när man sjunger den låten! Att skiljas från klassen var mindre jobbigt än jag trott. Jag grät ingenting medan alla andra stor bölade, jag gick runt med ett stort leende. Nu på kvällen har jag varit på fotboll, vid en sjö och besök en klass från skolan, träffat killar från Olivias skola. De var väldigt stela, jag fick även träffa Olivias "kille" som hon höll på med. Aja jag har slutat grundskolan och det är väldigt skönt.

Det har varit en resa, helt klart. Jag har gått på den skolan i 10 år. Jag kom dit utan att känna någon och lämnar med massa kompisar. Det är min safezone och jag har känt mig så trygg där och inte brytt mig så mycket om andra. Jag kommer inte heller gå med Maja längre, hon ska gå samhälle och jag natur. Xo

Likes

Comments

Haj!¡ Detta är en text från mina anteckningar som jag skrev i ren ilska på vår brännbollsdag. Svenskan är rent åt helvete men ville bara få ut ilskan!

Jag är så arg. SÅ ARG.
Nu har jag gått i högstadiet på Hagaskolan i 3 år. Inget är förändrat. Olika lärare, olika utbildning, olika betyg. Men det som gör mig mest arg är c-lagets beteende. Även i låten... Stämmer överens, de tror att de är bäst, att alla vill vara dom. Går emot elevkåren som står för elevdemokrati, gå med på kompromiss men ändå inte nöjd. Skaffar deras egna pantinsamling efter elevkåren gjort samma sak i alla arbetslag förutom i c eftersom de inte fick. Pga lärarna. De har ett fel sätt att se på en skola. En skola handlar om gemenskap och samarbete mellan alla, ALLA. De tror att de är bäst att de är de bästa lärarna att eleverna är bäst. Skryta om allt de gör. Och jag lovar att mitt arbetslag gör minst lika mycket, men vi försöker lärarna försöker samarbeta. Varför kan inte skolan samarbeta, varför kan inte c's lärare som påverkar sina elever enormt mycket bara släppa sin hybris, för ärligt. Så bra är ni inte. Men jag vet att era elever tycker det, men varför? För att ni har påverkat dom!!!!!!

Likes

Comments

Hej!¡
Jag älskar min pappa mer än allt! Men han bryr sig inte så mycket. Det viktigaste är att jag har bra betyg, i främst matte och fysik. När jag gick till kuratorn på min födelsedag och berättade för min pappa så har han tydligen inte lyssnat på mig. Han visste inte att jag går dit, och gjorde narr av mig och psykisk ohälsa (inte för att jag har det men vad vet han). Maja står bredvid och hon har en pappa med psykisk ohälsa, bipolär. Det var såå jobbigt och det visar ännu tydligare på vårar "dåliga" förhållande, som även han har sagt att vi har. Xo

Likes

Comments

Hej!¡
Jag är inte längre tillsammans med Lukas!! Vi har haft en svacka men börjar umgås mer igen. Vi misstänker också att han håller på med min lillasysters kompis men ingen vet. Han har också fått en mopedbil (ett år senare haha) men det är ju roligt för honom. Olivia har också fått en mopedbil, den kom strax innan denna helg. Igår skulle hon skjutsa hem mig och Maja men den stannade i skb. Troligen slut på batteriet. Jag kom hem 00.45 och mina föräldrar var ju bara lagomt sura. Vi var hos tvillingarna, fast tjejen har jag inte så bra relation till.

Samuel och jag har varit väldigt flummigt. Han gillar en tjej som jag känner lite, men alla killar gillar henne. Men när vi är med varandra bara vi eller med Maja också så är han fett på mig. Ex. han tog på mig mellan benen, pussade halsen som om han skulle göra sugmärken. Han tycker det är roligt att skämta med mig men jag börjar få en LITEN förälskelse på honom. Jag har dock börjat skriva med en 99:a från övik som jag gärna skulle vilja träffa. Han ser fett bra ut och verkar schysst!

Jag har också börjat vara med fler tjejer vilket känns väldigt bra då jag nästan bara haft killkompisar till nu. Två tjejer från min skola, båda har jag haft spanska med. Sedan några från Olivias skola.

Nu kollar jag på prison break. Xo

Likes

Comments

Hej!¡Den 29/5 åkte jag på klassresa till Furuvik. Vädret var helt på vår sida, 25 grader och strålande sol, så där så det bränner. Dagen var så himla rolig, vi åkte karuseller och kollade på djuren. På kvällen spelade hov1 och det var fullt ös och återigen väldigt roligt. Tack❤️ xo

Likes

Comments

Hej!¡
Idag har jag haft en kort men jobbig dag, jag gick och la mig för sent igår.

Igår pluggade jag på hela förmiddagen och på eftermiddagen fram till tio var jag med några kompisar och en ny kille som jag träffade första gången i fredags, han är schysst men väldigt egocentrisk.

Jag och Lukas bråkade igår, eller han försöker såra mig, med vilje. Det som irriterar honom är att jag inte blir sårad och då försöker han såra mig mer osv... Han låter som en helt sjuk person, eller hur? Han skrev till mig "asså ibland har jag svårt att förstå hur nån kan gilla dig". Well jag är Over honom, men vi har inte heller snackat irl än. Vi hade en konversation förra lördagen då jag bad honom att bete sig bättre mot dem han inte gillar och på en gång vände han det emot mig. Suck, jag orkar inte.

I lördags var jag med Maja och en annan tjej, vi gjorde mat, blandade dricker, åt godis och drack cider, helt underbart mysigt. Tjejen jag var med är också Lukas ex så vi snacka massa skit.

Det var en life update. Xo

Likes

Comments

Hej!¡
Nu har det gått ett bra tag sedan jag skrev på bloggis. Det har dock inte skett några stor förändringar i mitt liv vad jag kan komma på. Jag har gått i skolan, varit med kompisar på helgerna, pluggat, gjort nationella proven, gått till kuratorn, slutat i elevkåren och haft pms.

Vi kan dock snacka om Valborg. Jag och Maja blev dissade av Olivia som skulle vara med sina andra kompisar som enligt henne inte gillar oss och därför är det tydligen okej att lämna oss utanför. Vi var iallafall med mitt ex, två andra killar och Lukas (min kille, där känslorna går upp och ner). Vi gick mest bara runt utomhus och gjorde inte så mycket mer.

Påtal om Lukas. Han vill inte ha sex. Inte än. Problemet är att jag är extremt sugen på sex (I'm a virgin) och måste acceptera att han inte är redo (efter 4 månader)... Då när mitt ex Samuel är typ på mig igen och han vill ha sex. Men jag vill inte gå tillbaka till honom bara för sex utan han beter sig även mognare än Lukas vilket gör mig mer turned on. Mitt och Lukas förhållande är efter dessa 3 (indirekt) år som ett gammalt gift pars vilket är väldigt tråkigt. Aja vi får se hur det blir, för vissa stunder är jag dö kär i Lukas, tar det som det kommer.

Jag var också tillbaka till kuratorn som jag skrev, men det fanns inte så mycket att prata om så det blev bara 30 minuter. Jag ska tillbaka dit på min födelsedag.
Xoxo

Likes

Comments

Hej!¡

Nu sitter jag i bilen påväg till Kittelfjäll. Där jag firat påsk sedan jag föddes. Det tar ca 6 timmar att köra dit och vi är nu halvvägs. Till nu har jag suttit med en uppgift om förintelsen som skulle in idag innan 00.00 på en skärtorsdag?? Fick uppgiften i måndags å min SO-lärare verkar inte tro att jag vill ha fritid också. Resultatet blev hyfsat, lite rörig text.

Jag är iaf väldigt taggad på att få lov, få fiska, röra skoter och kanske lite bräda. Backarna i Kittelfjäll är dock väldigt läskiga så jag håller mig helst i barnbacken. Jag är duktig på slalom men inte på bräda..

Btw min kille vann påskmaskeraden på vår skola idag vilket var kul. Han har lagt ner så mycket tid på kostymen och inte haft tid att träffas nästan någonting. Jag och Maja var utklädd till prinsessor idag. Jag hade min finaste rosa klänning, en tiara av mamma och andra smycken. Mitt smink förstörde dock allt men jaja kul ändå. Känns dock lite tråkigt att veta att det var sista gången med maskerad på min skola.
Xo

Likes

Comments

Idag har jag skrivit Nationellt prov i fysik. Det var inte omöjligt svåra frågor men jag fick inte fram alla naturvetenskapliga termer i mina texter vilket nog sänker betyget rejält, suck. Jag fick iallafall rätt på en fråga som de flesta andra svarade fel på vilket känns skönt.
Den smartaste tjejen i klassen satt mittemot mig och kollade vad jag svarade på den frågan. Hon själv skrev det andra alternativet men ändrade efter hon sätt mitt svar. Dock ändrade hon precis när jag gick så att det inte skulle märkas... Aja det är väl kul att jag är bättre än henne för en gångs skull. Xo

Likes

Comments