Det finns nog ingen person som inte blivit sviken. Jag har blivit sviken massa gånger. Av andra och även att jag har svikit mig själv. Men frågan är varför sviker man varandra ? Det är en fråga jag ställer mig många gånger. Är det ett sätt för oss att kunna förstå, att kunna bli starkare i psyket? Ja jag vet då inte.
Jag gör allt för att inte svika någon men ibland kommer man till något då man kanske måste svika någon.
Allt jag vill är att alla ska vara glada men ibland klarar inte en person av att göra alla glada och nöjda...

Likes

Comments

God kväll!
Denna blogg kommer jag ha som en dagbok. Det kommer vara öppen för alla att se men jag som skriver den kommer nog att för evigt vara anonym.

Men kort information om mig, jag är en tjej på 19 år precis slutat gymnasiet. Just nu så har jag ett jobb som är ett helt okej första jobb. Jag har en pojkvän som jag varit tillsammans med sedan 2013.

Just nu mår jag väldigt dåligt psykiskt jag vågar inte riktigt visa hur dåligt jag faktiskt mår. Jag har varit beroende av rakblad men inte längre så jag är starkare än vad jag har varit. Nu är mina stora problem sömnen & oroligheten.

Jag har som mål att bli starkare och tryggare med mig själv men ibland tar de där dystra tankarna över och gör att jag fäller trårar. Det är inte många som ser hur dåligt jag faktiskt mår jag är bra på att dölja det och skylla på att det är annat som styr mitt beteende än min psykiska ohälsa.

Jag vet inte om någon kommer läsa denna bloggen men den är främst till för mig där jag kan skriva av mig, dela med mig till folk och säga hur jag mår utan att någon ska döma mig. Jag kommer aldrig att skriva ut några riktiga namn på personer som jag skriver om.

Det var en kort liten presentation vad som väntas att denna bloggen kommer att handla om. Jag vet inte hur ofta eller när jag kommer att skriva men de lär bli då jag inte kan hålla något inom mig längre utan att de måste verkligen få komma ut.

Nu ska jag avrunda detta,
Godnatt & sovgott

Likes

Comments