Jeg skrev i sidste uge om at jeg gerne ville være mere sund og træne mere. Selvom der kun er gået en uge er det aldrig forsent at lave en ændring. Tingen er bare at det er svært bare at sige man vil gøre noget. For mit vedkommende har jeg ikke lyst til at tage ned i fitness centeret når jeg er færdig på min skole klokken 17. Derfor kom jeg i aften i tanke om (lidt sent jeg ved det) at man kan lave mange ting derhjemme som virkelig også giver godt. I dag prøvede jeg at lave Selena Gomez workout. Jeg linker den nedenunder. Hold nu op, jeg havde svært ved at følge med, og mine ben da jeg var færdig. Jeg kunne ikke mærke dem. Jeg er pænt sikker på, jeg får svært ved både at gå og sidde ned i morgen.

Jeg synes generelt jeg har så mange ting at jeg ikke kan overskue også at lave tid til træning. Det med at spise sundt, ja for at være ærlig går det sgu ikke super godt, jeg elsker sødt for meget. Jeg tror det hele bunder i at jeg ikke har motivationen for at få en speciel krop, jeg kan godt lide hvordan jeg ser ud. Ja jeg vil gerne være sund, men det er jo heller ikke fordi jeg lever at sukker.

Som lovet det link til den workout jeg lavede i morges:

https://www.youtube.com/watch?v=zd8pDgK-HhQ

Jeg vil prøve i morgen at skrive alt ned hvad jeg spiser, selvom det nok ikke er mega sundt kunne det sikkert være sjovt.

- S


Likes

Comments

Fitness er noget alle burde, men det tabu med hvordan man BURDE se ud, hvad man BURDE spise og hvad hvor meget man BURDE træne. Vi vil alle sammen gerne se godt ud, hvilket vi alle gør når vi føler vi er tilfredse.

Jeg har personligt altid haft svært ved at acceptere min krop, jeg har altid fået at vide jeg var tynd. Jeg har mange gange prøvet at komme ind i en rutine med træning, jeg synes bare resultaterne kommer for langsomt, hvilket jeg tror mange synes.

Jeg er nået til det punkt at jeg ikke gider prøve at sige "Jeg må ikke spise usundt" for jeg ved godt det ikke holder. Jeg kan godt lide at få en is eller et stykke chokolade. Jeg vil træne for at blive glad. Det lyder som en dårlig kliche, jeg ved det.

Jeg tror på personlige mål, men hvis man som mig synes det er fedest at kunne se resultater, tror jeg ikke det er det mindset man skal have. Du skal finde ud af hvad der motivere dig, om det din krop, overskud eller ideen om ikke at have dårlig samvittigheden når du spiser slik. Du behøver ikke lyve. Jeg synes Januar har været en hård måned, mine veninder har virkelig bare gjort en god indsats i trænings centeret. Jeg kan ikke engang få mig selv derned. En kæmpe hånd til dem der kan klare det. Jeg bliver ikke glad af at skulle arrangere planer ud fra om jeg skal træne eller ej. Mine venner, familie og ikke mindst skole kommer først. Jeg har også behov for at slappe af, det er heller ikke sundt at være i gang hele tiden, husk at stoppe op og slappe af en gang i mellem.

Jeg har altid troet at hvis jeg fik den figur jeg gerne ville have, ville alt blive bedre. Men alt er totalt det samme, folk behandler mig ikke anderledes. Hvis man skal træne, så gør det for DIG og ikke alle andre.

Jeg har besluttet at prøve at komme ind i en rytme, bare for at se hvad der sker.

Bare for at slutte godt af og ingen misforstår noget. Alle burde træne på en eller anden måde, ikke for at se godt ud, for de gør du i forevejen, men for dit helbred, det er vigtigt at være sund, men det er også vigtigt at være glad så find det der fungere for dig, og når jeg har fundet ud af det skal jeg nok opdatere om det.

Ellers ser jeg frem til rejse lige om snart, så mon ikke der kommer lidt om det

Likes

Comments