Du pratade med mig idag,

jag är så förvirrad.

Varje gång jag ser dig vill jag bara krama dig och säga att allt var en lögn,

men jag måste skydda mig själv.


Likes

Comments

Drunknar.

Likes

Comments

I början är allt underbart, man har bara bra stunder i livet och inget påverkar än och man är så ovetandes om allt ont i världen. Med tiden växer man upp och man börjar förstå att världen inte alls är perfekt. Ens föräldrar som man trodde var perfekta, underbara är inte alls felfria utan gör felsteg och beter sig som omogna tonåringar, man ligger på kvällarna med kudden täckandes runt huvudet som en sköld. En sköld som skulle dämpa ljudet av deras röster och skrik, och man gungar sig själv till sömns. Skolan är inte lek mer, utan allt är en tävling, en tävling om att vara bäst, smartast, snyggast. Barn är elaka, mobbing, glåpord och fördomar cirkulerar runt enda upp till gymnasiet, och även efter, men då har man hunnit bli så självsäker i sig själv, man har blivit så stark att man klara de. Man klarar inte av pressen i skolan, jobbet, vännerna och familjen och man börjar dra sig inåt i sitt skal, man hittar ett sätt att hantera smärtan, stressen och allt annat, ett sätt som skadar en själv, antingen psykiskt eller fysiskt. Nu kanske man är 14-15 år om man börjar längta tills man är vuxen för då tror man att man fått grepp om allt och kan klara allt, man är som en sån där kostymnisse som man ser på tunnelbanan med en glänsande ny iPhone i handen. När man börjar växa upp börjar man inse att nej, de vuxna har det minst lika dåligt som en själv, vart finns hoppet? Man går till en psykolog för att man försöker rädda sig själv, man får en av BUP som egentligen inte bryr sig och bara sitter där, hummar och nickar medans man storbölar. Man blir frisk förklarad av BUP och man är äntligen glad över att slippa det och glad över att ha lurat systemet, för man var ju inte ens nära till att vara frisk. Tiden går man börjar finna sig själv, börja ta hand om sig själv, älska sig själv. Men då kommer gymnasiet man börjar dricka, ska verkligen unga, bräckliga tonåringar dricka alkohol??? svar nej. Man hamnar återigen i en ond spiral som bara drar en neråt i ett djupt hål. Man börjar använda sig av alkohol och kanske annat. Sedan händer det mest otänkbara man är hemma hos en kille, han verkar så snäll, naiv som man är tror man på honom när han säger att han är en av de bra killarna. När man minst anar det ligger man där i sängen, han har sex med dig men du har inte det med honom, En sån händelse kan man antingen erkänna har hänt eller så soppar man det under matten som med resten av sina problem. Gör man det sista börjar man väl antingen använda sig av sprit och killar, under en hel sommar kanska eller flera år. Äntligen 18 år, man tror att man är ok nu. Man har kontrollen och det är då man hör vad ens pappa sagt till ens mamma, vilka fula ord han kallat henne och hon som är en kämpe har inte velat att vi ska veta för att vi fortfarande ska se honom som en pappa. Fan ta dig!

Likes

Comments

Du var en av de vackraste människorna jag träffat, när jag såg dig för första gången tappade jag andan.

När vi kysstes för första gången kändes det som tusen elefanter i min mage.

Sen när du sa med dina egan ord "jag har panik" för att du hade flickvän kändes det som om jag skulle spy.


Likes

Comments

​Jag älskade dig, 

jag lämnade dig,

men ändå låter du mig inte va,

jag vill glömma dig,

men du håller kvar mig,

släpp mig,

jag vill inte vara med dig längre. 

Likes

Comments

​Hej squids, nytt år nu hehe, inte bloggat på länge men haft "paus" (lol, som om någon läser min blogg). Nej men har vilat upp mig och jobbat på mig själv och nu är jag tillbaka för att skriva av mig igen. Vad har jag hållit hus då, jag har mest jobbat och varit hemma och sovit, inget mer med det. 

Likes

Comments

Länge sen huh?...
Har skaffat jobb.
Skaffat körkort.
Pluggat.
Förstöra en vänskap.
Fått ett mentalt sammanbrott.
Plockat upp mig själv.
Levt.

Likes

Comments

Jag är kär i dig, i hela dig och du kommer aldrig gilla mig för du gillar honom.

Likes

Comments

Klockan är 01:44 och jag kan inte sova. Det är som något viskar till mig "kom igen, gör det, det var länge sen" och jag överväger det verkligen. Ska jag? Men jag har varit så duktig. Fan. Tankarna bara snurrar i mitt huvud, kanske därför jag inte kan sova heller. Jag tänker på besvikelsen om jag gör det, då har jag återigen svikit mig själv men även alla jag lovat. Jag vill hålla mitt löfte, jag vill inte svika någon. Fan det går inte. 

Likes

Comments