Ångesten kommer tillbaka sen ja blev påhoppad av elaka tjejer...

Det var ett halv år sen nu... Den grova ångesten, rädslan är kvar och slutar aldrig. Det var ungefär ett halvt år sen nu de kom fyra tjejer och börja hota mig. Allting börja med mitt ex han hade skaffat en ny flickvän så hon smsa mig fast ja hade gått vidare och jag har en pojkvän.

Hon tog kontakt på en social media med mig och skicka en bild på hon och mitt ex ja skrev " aww söta" då svara hon tillbaka " du ser ut som ett helvete" sedan svara jag " bra att det är jag som ser ut så och inte du då"sen blocka jag henne. vet det var onödigt att svara tillbaka men visste inte innebörden då vad som skulle hända mig..

Det går tre dagar och det fanns en tjej som ja då inte direkt va vän med men vi kunde endå snacka och vi va bekanta. Hon frågade om ja ville träffa henne på en cigg och då sa jag okej i o med det ändå va ungefär utanför mig typ 100 meter ifrån så man inte riktigt såg min lägenhet då. Ja jag klär på mig och går ut och träffar henne ja börjar röka min cigg, sen börjar hon snacka om mitt ex och några kläder han hade hos mig som han då sagt han inte ville ha tillbaka. börjar märka att det är något skumt redan där borde inte litat på denna tjej...

Då kommer mitt ex flickvän, mitt ex kusin och en av deras tjejkompisar ner från gatan.. jag känner hur mitt hjärta börjar dunka och hur min puls stiger, tänker nu kommer jag dö nu kommer dom misshandla mig så ja skadar mig rejält. Då börjar hans ex prata med mig och sa "va e ditt problem" ja svarade "vad har ja gjort" då sa hon ja "du svara uppkäftig när vi skrev så ska vi se om du e lika uppkäftig i verkligheten" jag sa inget ja fick bara panik. sedan säger hans kusin att "jag är smutset under mitt ex sko" hans kusin och flickvän börjar babbla sen tar dem båda två tag i min jacka och sa till mig " svär att ja inte slår dig nu" och om ja inte håller käften om detta skulle dem hitta min familj och mig o döda mig alltså komma tillbaka igen och öppna mig. öppna mig betyder typ ha ihjäl mig. sen kommer de någon som går förbi med sina hundar och dem släpper mig ja lyckas dra mig där ifrån och vänder min rygg, går sakta ner till hemmet. jag känner gråten i min hals ja känner rädslan inuti mig. Jag kommer innanför dörren och låser dörren och sätter mig med en kniv i soffan.

Min mamma var inte hemma och jag sitter där livrädd och bryter ihop och gråter. Jag säger till min mamma vad som hänt men jag vill inte anmäla på grund av alla hot dem sa. Berätta för mina vänner men dem säger bara nästa gång det händer ring mig så ska dem få se, ja vill inte det ska hända en nästa gång ja orkar inte leva jag lever i rädsla att gå ut. Berättar också för min pojkvän så jag åker till han några dagar som bor en bit från mig så ja får lugna mig.

Men det slutar inte där. Ännu idag stalkar dem mig försöker lägga till mig på mina sociala medier så fort ja blockar dem gör nya. När de ringer på dolt ja vill aldrig svara för tror alltid det är dem, det ringde nån på dolt precis och har en sån klump i magen. sitter här rädd som vanligt. Jag vågar aldrig åka in till stan för e rädd att ja möter dem och bli misshandlad, lika dant kan aldrig åka shoppa för e rädd för dem..


Vad ska jag göra känner mig så ensam och rädd, nån annan som varit med om liknande som kan berätta va ni gjorde med ångesten och för att må bra igen och sluta vara orolig och rädd. Jag säger till mig själv att ja alltid ska vara modig men när ja väl kommer till en plats dem kan vara på börjar hjärtat och pulsen igen rädslan då... HJÄLP ... :( <3 <3

Gillar

Kommentarer

lyckligtjej84
lyckligtjej84,
Fan hur kan det göra så för du är en ex säger inte din ex till sin tjej
nouw.com/lyckligtjej84
anonymgirlfeelings
anonymgirlfeelings,
Han är psykopat.. så de går tyvärr inte de alla är psykopater som söker sig efter bråk med alla..
nouw.com/anonymgirlfeelings
ThereseTervakoski
ThereseTervakoski,

Var rädd om dig... ❤️ Har själv levt med en psykopat som försökt skada andra för att kontrollera mig. Livet efter dem finns ❤️

nouw.com/theresetervakoski