Hej! Idag är det söndag & jag vaknade 5 på morgonen.. Men det beror nog på att jag sovit bort hela helgen.
Så jag vaknade fem och var skithungrig, Har liksom inte käkat på hela dan så... Iallafall jag käkade & så mötte jag en vän på gården vi rökte några cigg och pratade sen så gick jag hem & gjorde lite varm oboy till mig och lillsyrran. Min pappas fru och min lillasyster sover över oss haha jag vet de låter skumt men min morsa & farsans fru är vänner.
Sminkade min lillasyster precis för hon frågade mig haha och jag kunde inte säga nej liksom haha lilla sötisen liksom.
Tror jag ska till kista idag lite senare med min vän J och shoppa & käka men nu sålänge så ska jag fortsätta kolla på youtube eller Netflix så vi hörs senare kanske hejdå!

Likes

Comments

Hej igen, Som jag skrev i förra inlägget så tänkte jag skriva lite nu om vad jag kommer skriva om och så här så låt oss börja...

Mitt liv är ganska annorlunda till skillnad från andra som bloggar ,De lägger oftas ut fina Tumblr bilder och så, Jo visst jag kan vara väldigt kreativ om jag har ork och så men på sistånde har jag inte mått så jätte bra och det har varit mycket upp och ner i mitt liv så har varit ganska lat och mitt dygn är fucked up jag sover hela dagen och är vaken hela natten och gör ganska dumma saker ute som jag tyvärr inte kan ta upp i bloggen men de flesta förstår nog vad för saker ungefär jag menar.
Men jag kommer självklart skriva om positiva saker också här för de finns absolut också i mitt liv dock bara lite mer negativt just nu.
Btw kommer nog inte nämna mycket namn i denhär bloggen utan en bokstav av början av personens namn räcker.
Angående min familj :

Jag bor med min morsa just nu och min syster S som snart ska flytta ut för att hon ska gifta sig.
Min pappa bor i Stockholm också med sin fru och min lillasyster som jag inte träffat så jätte mycket pågrund av att jag och farsan inte har kontakt just nu ( kan ta det i ett annat inlägg)
Mina systrar i Sverige :
Z : den äldsta hon har vart som en morsa för mig när jag vart mindre alltid försökt vara kreativ med mig t.ex så brukade vi alltid sjunga karaoke tillsammans och så i hennes första lägenhet.
M : Hon Kmr nog aldrig vilja se mig bli stor har jag märkt i hennes ögon Kmr jag nog alltid va dendär jobbiga amina som är 9 år och fortfarande pratar bebisspråk, men helt ärligt så ser jag nog upp mest till henne för hon pratar bra får en person och förstå hon skriker liksom inte, Men önska dock att hon skulle acceptera min kille.
S: här har vi min iskalla syster, en riktig hårding, jag förstår varför hon är som hon är mot alla men de tror jag inte någon annan gör dock önska jag att förstog mig lite granna. Jag och S lekte jämt med varan när vi var små som bästa vänner men sen gled vi isär bara och vi brukar knappt prata nu för tiden men jag önskar henne all lycka nu med hennes fästman och hoppas han gör henne lycklig.


Likes

Comments

Hej! Eller aa hej och hej kommer nog ha den här bloggen för mig själv men kommer ändå skriva hej och sånt för de känns liksom bättre när man tror att man skriver till andra och så och dessutom är det en vana sen förut då jag haft flera offentliga bloggar.

Iaf nu tänkte jag svara på lite frågor och så om mig själv så ni får en bild på vem jag är och så,

Namn: Amina
Ålder: 17
Stjärntecken: Väduren
Singel: Nej tillsammans med min underbara pojkvän Saif
Syskon: 5 systrar och 1 bror, 4 Bor i Sverige.
Vad gällande ditt utseende är du mest och minst nöjd över: minst är nog min näsa och magen, sen nöjd är nog mina ögonfransar.
Favorit färg/ färger: SVART,militärgrön, vinröd & lila.
Hur går du helst klädd? Black on black.
Något som du velat göra men inte gjort än: bli vegitarian och börja gymma.
Favoriträtt: potatisbullar haha konstigt nog eller typ donken, en god sallad eller typ allt älskar mat.
Favorit årstid: vintern! Så mysigt..
Talang: haha har nog inte någon särskild talang är inte bra på något........kunde sjunga lite förut.
Längd: 159.2 haha
Ögonfärg: mörk bruna
Röker du: Ja men är inte jätte beroende så ska sluta.

Så nu har jag svarat på lite frågor om mig själv, I nästa inlägg tänkte jag skriva lite mer om vad jag kommer skriva om i den här bloggen osv så vi hörs om ungefär 5 minuter sen så ska ja sova för klockan är 1 på dagen och jag har inte somnat än. Cya!

Likes

Comments