Hej bloggen. Dette er mit første indlæg så i må bære over med mig. Jeg sidder i min sofa, mens jeg nyder løber den sidste tid af min influenza af. Jeg har længe leget med tanken om at starte en blog op, da jeg har mange meninger og lysten til at dele min stil.

I mit første indlæg vil jeg skrive lidt om at være en politisk forbruger. Hvad vil det sige at være politisk forbruger?

Jeg er politisk forbruger i flere aspekter, jeg køber hverken buræg eller sprøjtet salat. Jeg væbner mig med min pengepung når jeg drager udenfor min dør i krigen mod de amoralske firmaer. Med denne er jeg klar til at gøre verdenen et bedre sted gøre min lille del i en stor verden. Forstå mig ret, jeg er ikke fanatisk, hvis der ikke er flere øko spinatblade, så tager jeg da bare de almenlige. Det er bare et valg jeg godt kan lide at tage, når muligheden er der.

Jeg ser med samme synspunkt ift. tøj. Jeg vil helt undgå at købe H&M, meeeeeen hvis nu man bare liiiige har set et eller andet musthave der fra til en skarp pris må det jo haves. Jeg undgår det bare så vidt som så muligt.


Noget andet jeg synes er super er at genbrug er på mode igen. Det er super fedt at flere og flere tager genbrugen til sig og bruger det. Det er jo også bare et genialt koncept; Få nyt brugt tøj til en brøkdel af prisen. Det er også bare lidt en fælde at gå i, hvis man, som mig, har en tendens til at gå all in og købe lidt for meget end der er brug for, bare fordi man kan.

Hviklet bringer mig videre til næste emne; Kvantitet eller kvalitet.

Min trang til at købe nye ting kan godt løbe over i noget overdrævet nogle gange. Derfor er jeg begyndt på et nyt (red. nyt for mig) koncept; kvalitet. Jeg prøver så vidt så muligt at finde noget kvalitet bevist tøj også erstatte min voksende trang til de store mængder af tøj med dette.

Jeg er også stor fan af mange forskellige stile, derfor kan mit skab (lidt for hurtigt) blive fyldt op. Derfor går jeg efter kvaliteten fremover.

Jeg er spændt efter jeres meninger, hvad synes i kvalitet eller kvantitet? Er det skørt at gå op i om tøjet er lavet af børnearbejder, når der er så mange der alligvel køber det? Er man ikke bare en lille ubetydelig brik i det store forbruger spil?

KH Marie

Likes

Comments