Header

Jag gissar att de som läser den här bloggen undrar varför jag har en blogg om jag ändå är anonym.

Såhär är det:

Jag har en till blogg, men jag tycker inte att den är så rolig att skriva på för jag vågar inte riktigt skriva mina ärliga tankar då jag bryr mig alldeles för mycket om vad andra tror/tycker om mig. Om jag har en anonym blogg vet ju ingen vem jag är och då kan ingen döma mig + ingen kan döma mina tankar pga mig. Hoppas ni förstod skillnaden där haha.

Så enligt mig ger det bara bra saker av att vara anonym. Ifall någon läser det här kanske ni skulle kunna kommentera något tips på hur man får en blogg intressant, det skulle vara jätte snällt! Inser själv att det blir svårt då jag är anonym, men men. 

kramis


Likes

Comments

​Eftersom​ detta är mitt första inlägg är det väl ganska smart om jag berättar lite om mig.

Jag gillar min familj och vänner ganska sådär jätte mycket och lever för cheerleading men föredrar att själv vara tränaren. Jag fryser hela tiden så har därför alltid tofflor och tjocktröja på mig hemma. Älskar att experimentera med mat, helst på natten eller när jag är själv hemma.

​Ja, det är ju en anonym blogg så vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva. Kan säga att designen inte riktigt är klar som ni kanske ser, men ska sitta o fixa lite med den så att den kan bli klar så fort som möjligt. 

Kort och tråkigt inlägg men kör snart igång på riktigt!

Likes

Comments