Ja, var ska jag börja? Jag vill bara få ut mina känslor och har blivit tillsagd ett flertal gånger att göra det via text så jag tänker ge det ett försök iallafall!

Låt mig inte missleda er, denna text handlar inte om hur go kärleken är eller liknande.

Just nu vill jag prata om början av mig och min ex flickväns förhållande för att senare kunna komma till vad det är mitt mående att få mig att må skit just nu.
Det hela började när jag började gymnasiet, jag kände ingen, och var därför för mig själv väldigt mycket. Efter ett tag började jag snacka med en kille som senare blev min bästa vän, vi träffades varje dag efter skolan och kunde snacka om vad som helst, det var jättehärligt och jag trivdes verkligen, sedan efter ett par veckor genom honom (Vi kan kalla honom Johan) så började jag snacka med henne över nätet, hon var så otrolig på många sätt, vi hade hur mycket som helst gemensamt.

Kanske en eller två veckor senare så var jag i hennes by med mina nyfunna vänner och då bestämde jag mig för att jag var redo att träffa henne (Vi kan kalla henne Lisa), så jag skrev till Lisa, frågade henne ifall hon ville komma ut för att träffa mig och snacka lite, hon fick egentligen inte av sin mamma men hon begav sig ut ändå för att hon även ville att vi skulle träffas.
Vi träffades, snackade hela kvällen om allt möjligt, det visade sig att vi hade mer och mer gemensamt, likadana upplevelser i livet, likadan känslor om många saker. Jag var förälskad, helt störtkär.

Fortsättning följer, men tro inte fel nu. Låt mig inte missleda er, denna text handlar inte om hur go kärlekn är eller liknande.


Likes

Comments