Header

Hej! Nu har jag varit borta ett långt tag men det är svårt det här med att komma på vad man ska skriva om.
Men nu tänkte jag försöka, men med något nytt!

www.wish.com är en typ "billigare" sida med massa olika grejer man kan tänka sig! Nu har jag beställt hem lite grejer så tänkte jag visa upp det här!
Om någon skulle ha ett förslag vad jag ska beställa därifrån för att se hur produkten ser ut så är det bara att kommentera!

Hoppas ni får en riktigt bra dag så hörs vi lite längre fram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Fredagen bestod av bio, god mat och bara hade väldigt roligt. Sen på lördagen blev det film, tacos och man får inte glömma Melodifestivalen. Man börjar fundera helt ärligt på varför vissa bidrag ens är med, för det första så om jag hade varit artist så hade jag aldrig kört på en svensk låt. Sverige ska ha ett bidrag för att få vårt land att vinna inte ge bort vinsten bokstavligen... Typ den gruppen dolly jag vet inte om dom var nervösa eller något men nej rösten höll inte och det är inget som skulle få Sverige att vinna det tror jag nog man förstår...
Men till något annat, jag blev nämligen sjuk i torsdags och blev friskare mot fredag-lördag men jag blir återigen sjuk tyvärr så blir att ligga i sängen och vila upp mig. Får se vad jag orkar idag.

Man får känslan av vår ute iallafall och Aftonbladet skrev ut att våren är påväg! Jag hoppas verkligen det, tänk converse, den nya vårjackan man kanske handlat in, det börjar bli varmare ute och det är ljusare längre också! Jag är verkligen taggad för våren men ännu mer för sommaren, att inte behöva tjocks jackor, mössor, vantar och halsduk! Tyvärr tror jag att snön kommer dyka upp iallafall en gång till typ i 1 dygn och det försvinner lika snabbt!

Kände att jag behövde skriva av mig lite vet inte riktigt vad jag ska skriva om, lite svårt att komma på men jag försöker!

Hoppas ni har en jättebra dag så får vi se när nästa inlägg kommer!

☀️☀️☀️

Likes

Comments

Hej på er!

Idag ligger jag sjuk i sängen med feber inte alls kul blir nog inte mycket alls att göra förutom att ligga och försöka sova... Är inte mycket för att ligga i sängen men när man är sjuk så måste man ta hand om sin kropp!
Hoppas ni får en bra dag så får vi se om nåt inlägg poppar upp här!

Likes

Comments

Hej!

Idag har det inte hänt så mycket, varit i skolan och nu har jag bara kollat YouTube.
Man märker nu att studenten börjar närma sig, mössan har kommit och man måste börja leta klänning till studentdagen och balen men som tur är så har jag hittat båda fast jag är osäker på min balklänning men jag får se, det är ju trots allt ändå ca 3 månader kvar eller så!
Nu måste jag nog städa men hoppas ni har en bra dag så får jag se när nästa inlägg kommer!
Nästa glossybox kommer nog snart i brevlådan så den kommer upp här på bloggen snart förhoppningsvis!

Hejdå!

Likes

Comments

Hello!

Idag var en jättebra dag! Jag och min pojkvän tog en promenad ute, det var lite kallt men mysigt! Sen gjorde vi mat tillsammans det blev hemmagjord kebabtallrik, föredrar den före den man köper faktiskt haha!
Nu så blir det nog bara att sitta framför datorn och spela och kolla youtube. Hoppas ni har haft en jättebra dag idag och ta hand om dig själv glöm aldrig av vem du är och ha kul med massa positiva tankar det får dig att må mycket bättre!

Vi hörs mer imorgon!

Likes

Comments

Idag är det alla hjärtans dag som för många är väldigt mysigt t.ex. Bio, middag eller bara vara hemma med sin pojkvän/flickvän och kolla film! Men det är många som är ensamma och ser allt om denna dagen som förstoras så mycket och känslan kanske är att "Är jag inte tillräckligt bra för någon?..". Jag hoppas inte någon känner så utan tänk att denna dagen kan Du göra så att du har en dag för dig själv, ta hand om dig t.ex. Extra lång dusch, film med något gott till eller kanske en promenad! Du är super viktig så bara för du inte har en pojkvän/flickvän så känn dig inte mindre värd utan du kommer hitta någon!
Idag ska jag ta det lugnt, laga middag och det blir nog potatisgratäng, sallad men vet inte vad vi ska ha till och sen kanske mysa framför en film.

Hoppas du som läser har en jättebra dag och ta hand om dig själv och ha positiva tankar!

Likes

Comments

Det är lov nu och det märks, man vrider på dygnet har först lagt mig nu. Igår hann jag tvätta och städs undan grejer och sen blev det mys framför Melodifestivalen med min pojkvän! Så himla mysigt!
Nu får jag nog sova så jag inte vaknar så sent då missar man så mycket av dagen...
Hoppas ni haft en bra lördag så hörs vi!

Likes

Comments

Hej på er!

Det var ett tag sen jag skrev men så blir det när man börjar blogga man vet inte riktigt vad man ska skriva och om vad! Men nu är jag tillbaka. Idag händer nog inte så mycket, jag ska städa, diska och kanske tvätta kläder jag får se för Melodifestivalen är ikväll. Det blir tacos och mys med min pojkvän! Sen kanske det blir olika spel på dator vi får se! Ska nog uppdatera och lägga upp mer bilder har skaffat en iPhone 6S rosaguld och den tar bättre bilder, blir nog roligare att ta kort. Jag kan skriva i ett annat inlägg vad jag tycker om den! Hoppas ni har en bra dag!

Likes

Comments