Idag satte jag mig själv i klassrummet, kände bara att inte snacka med dem som oftast är negativa, jag vill inte vara negativ men man blir ju det när man sätter sig själv, då blir man den negativa personen, sitter och skriver här istället för att jobba på ett förhör jag har imorgon. Men ibland orkar man bara inte, varför? Varför kan man inte bara ha ork hela tiden?

Ibland tappar man bort allt och tänker på massa annat, det påverkar hur jag är, hur jag jobbar i skolan, hur jag är som person, mycket på samma gång, allt på samma gång. Tänk om man kunde släppa taget, det hade varit så skönt, bara släppa och fokusera på det jag egentligen ska göra, kan inte gömma mig för problemen. För problem är problem, dom går inte bara bort, man måste jobba för att få bort dem.

Jag är jag, kan inte ändra på hur den jag är, jag kan förbättra, men jag är fortfarande jag, jag drömmer, jag lever, överlever. Jag önskar mycket, mycket jag vill göra, tänk o göra en lista på ALLT man vill göra innan man dör.

Tänk när man är gammal och sitter på ålderdomshem och någon frågar “vad har du gjort i livet då” Och det man svara är “jaaa...Vad har jag inte gjort” typ så, waow.

Mycket känslor kommer komma, mycket bilder, mycket mer, inte det bästa men något är det iallafall.

Ses


Likes

Comments