3,5 år. I 3.5 år har jag endast haft ögonen för en och samma kille. Som jag älskat dig. Från djupet av mitt hjärta. Jag har älskat dig men varenda del av min kropp och med allt jag har att erbjuda. Och du har älskat mig, på ett sätt som bara du kan. DU har sagt precis de rätta orden, fått mig att skratta när jag inte ens vill le och gett de varmaste kramarna när jag som mest behövt dem.

I 3,5 år har vi kämpat för varandra, det har vart en riktig berg-och dalbana men de djupaste dalarna och de högsta topparna. Jag har aldrig mått så dåligt men aldrig heller så fantastiskt jävla bra. Det har vart en omtumlande tid för mig och jag har alltid haft min trygga punkt iom dig. Han med stort H.

Hur kan man gå från detta fantastiska till att inte prata alls? Jag vet att det var jag som slutade svara, men en människa som lovat att aldrig någonsin lämna borde ju kämpa lite. Är jag inte värd de? Tiden efter vi gjort slut har vart riktigt tung. brutal om man vill uttrycka det så. Varenda cell i min kropp har saknat dig, besvikelsen varje gång man tar upp mobilen och namnet som stått där i 3.5 år (3,5 ÅR!!!!!!!!!) inte längre lyser upp displayen går inte att beskriva med ord.

Hur fan kan någon bara försvinna hur ens liv sådär????? Vi hade planerat vad våra barn skulle heta, vart vi skulle bo och hur vi skulle lösa pluggandet. HUUUUUUUUR kan man gå från det till att inte ens prata???

Fyfan för kärlek.

Det jobbigaste just nu är att allt jag gjort de senaste 3,5 åren har en stämpel med ditt namn på sig. Allt jag har upplevt dessa åren har vart med dig vid min sida. Allt har minnen som påminner om dig. När jag är tillbaka och jobbar på skolan där vi gick högstadiet i får jag en klump i magen. För de var ju där jag blev KÄR i dig för första gången och där allt började. Nu måste jag skapa nya minnen utan dig och de är så jävla tufft. Allt jag gör nu för tiden behöver jag göra utan dig. De gör ont i hela mig.

Det som gör mest ont är hur jävla bra vi var för varandra. Både du & jag har älskat, kämpat, skrattat, gråtit, pussats, legat, pratat osvosv tillsammans så himla länge. Och allt slutade bara med ett krossat hjärta för oss båda. Jag måste få sörja de fina vi hade, för båda är överens om att detta är det bästa för oss, men de betyder inte att det inte gör ont, tvärtom. Jag har krossats totalt innifrån och ut och nu håller jag på och bygger upp mig sakta men säkert. För det går inte så himla fort utan dig, men det får väl vara så.

En dag så kanske vi träffas igen, när vi hittat andra, och då kommer vi förstå att vi endast hade 3,5 år tillsammans och att det räckte. Men just nu så känns det som om 3 livstider med dig inte hade vart nog, jag hade behövt mer.

Jag är inte kär i dig längre, att förlora min pojkvän var som en axelryckning. Men du är min absolut närmaste vän jag någonsin haft, du har sett alla sidor av mig, bokstavligt talat. Det som krossade mig totalt var att förlora min bästa vän. Honom saknar jag som tusan. Du har sett in i min trasiga själ och de fantastiska var att du inte drog dig undan, utan du kysste mig lite hårdare.

Det var inte meningen att det skulle bli såhär, det skulle vara du & jag. Hjärtat.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Håkan Hellström. 

Så många gånger denna mannen räddat mig från att totalt gå under. Borde skriva ett tackbrev eller liknande.

Jag har klantat mig. Jag har klantat mig något helt fruktansvärt. Att göra sin pojkvän, människan man älskar mest av allt på denna jord, så fruktansvärt ledsen är helt åt skogen. Allt jag vill är att kunna göra detta ogjort, men det kan jag inte. Jag förstår också om han aldrig mer vill prata med mig, men samtidigt vill jag inte förstå jag vill bara ha honom. 

Jag vet inte vad jag ska göra, vill bara att allt ska vara som vanligt. Att han kommer hit och jag får gosa med honom, kyssa honom och prata om allt med honom. Känns helt sjukt att jag har sumpat de för något som inte betydde ett piss. Tänk om han aldrig mer vill prata med mig...

Samtidigt vill jag nästan att han ska totalskita i mig, jag är inte värd en kille som honom. Han förtjänar en tjej som är aldrig skulle göra som jag gjort. En bättre tjej än mig.

Mitt enda hopp är att han är så kär i mig att han kan förlåta. Begär inte att han ska glömma, bara förlåta.

Likes

Comments

If you're looking for love know that love don't live here anymore, he left with my heart

Som rubriken antyder kommer detta inlägget handla om känslor. Eller egentligen är det avsaknaden av känslor som är mitt problem. Mitt ex krossade mig fullständigt och redan innan vi blev ihop men det tog mig en så lång tid att förstå vilket gjorde att vi hade ett par månaders förhållande innan jag insåg det.

"Don't become who broke you". Tyvärr är det precis vad jag har blivit, jag har legat och skrivit fina grejer till mitt ex som fått honom att tro saker bara för att på nästa fest hooka up med flera andra killar. Jag vet inte varför jag gör detta, jag vill inte såra honom, jag har bara blivit så känslokall att jag glömmer av att andra människor har känslor och känner saker.

Hur börjar man känna igen när någon tagit ens hjärta, krossat de och sedan givit tillbaka skärvorna?

Har tagit till alkohol alldeles för många gånger, inte för att jag tror att den mirakulöst ihop mitt hjärta igen utan för att spriten gör skärvorna mindre spetsiga, de gör inte lika ont. 


Likes

Comments

Likes

Comments

"Deep down I know this never works, but you can lay with me so it doesn't hurt"

För att det är så det känns att se honom i skolan, när man tänker på alla de fina minnena man har tillsammans. Man tänker bara på allt som var bra och hur lycklig man var. För ett ögonblick känns det som man är helt dum i huvudet som ens tänkte tanken på att ge upp förhållandet. För ett ögonblick vill man bara springa fram till honom, säga förlåt och böna och be om att bli tillsammans igen. Bara för att det ska sluta göra ont.

Men sen kommer allt ikapp en, alla anledningar till att det inte funkade, all skit som hänt och allt som gjorde att man till slut gav upp på förhållandet. Man förstår att de aldrig skulle fungera att bli tillsammans igen och det är det som gör så förbannat ont. Man har förlorat sin bästa vän och trygga punkt och det värsta av allt det är ens eget fel. Det enda man kan göra är att försöka gå vidare och komma över personen helt.

Men hur fan gör man det? Och när slutar det göra ont?

Likes

Comments


Och jag skäms för att säga att du är kvar i mig
Skratta åt det, för då kommer jag kanske över det

Likes

Comments

​När ångesten kommer krypandes och man känner hur tårarna bränner innanför ögonlocken. Av ren vana tar man upp mobilen och letar efter namnet på displayen. Men namnet är inte där, konversationen är raderad och han finns inte längre där. Det är slut.

Istället öppnar man konversationen med ens bästa vän. Hon är hos sin kille och myser självklart vill man inte störa, man vet själv hur ofokuserad man är på omvärlden när man ligger där bredvid killen man är kär i. Hon är lycklig vilket man unnar henne mest i världen men för stunden orkar man inte med lyckliga människor.

Stunder som dessa kan man känna sig ensammast i världen, även om man har andra som lyssnar på en och aldrig skulle tveka på att låna ut sin axel för en att gråta ut på. Just för stunden känns de bättre att ligga i sin säng och lyssna på Håkan för han finns alltid där. Just för stunden vill man inte störa någon annan. Just för stunden vill man att allt ska vara som innan.

Men just för stunden är är inte allt som innan och just nu är allt man kan göra att gråta.

Likes

Comments

​När det tar slut med killen man umgåtts så intensivt med så länge. Han som var min bästa vän, min andra halva och min stora kärlek. Även om det var jag som avslutade allt gör det ont. Det gör något så fruktansvärt jävla cp-ont i hela kroppen. Även om det är mitt fel att det är slut gör det ont att höra att han träffar en annan. Är hon finare än mig? Gör hon dig lyckligare?

Jag hoppas för din skull att hon gör dig lyckligast i världen, det är du värd. Jag är bara ledsen att det inte är jag som är den, det var inte meningen att det skulle sluta såhär. Det skulle vara du och jag.

Likes

Comments

När kuddarna täcks av mascarafläckar, när kinderna ständigt är blöta av salta tårar och när ångesten trycker så hårt över bröstet så att det känns som att man ska implodera, tryckas ihop i en liten pöl och försvinna. Det är i stunder som dessa man undrar om det är värt det, om det man gjort ens har betytt något. Jag vill inte vara en i mängden, jag vill vara den enda. Men hur säger man det till någon när svaret man kan få kan göra att man helt går under. 

Hur säger man det? "Jag vill vara den enda för dig"

För jag orkar inte, jag orkar inte att ständigt få höra mina kompisar säga hur playig du är eller se tjejers namn på din mobilskärm som du tror att jag inte märker, men jag gör ju det, jag märker varenda liten detalj.  

Ligg inte i min säng och säg hur mycket du älskar mig när du inte kan släppa taget om andra tjejer. Om jag är så bra som du säger borde ju alla andra kvitta, eller hur? Eller är allt bara tomma ord för att det låter bra i sammanhanget? Eller är det helt enkelt så att du är rädd för att vara ensam och använder mig som ett skyddsnät?

Få fan aldrig en tjej att falla om du inte kan ta emot henne, det gör man bara inte.

Likes

Comments