Hej på er. Hoppas ni mår bra💙

Jag vet att det kanske är lite sent att skriva nu, men jag behövde bara få skriva av mig lite :) För jag älskar att skriva och har alltid gjort. Det hjälper faktiskt mig om jag mår dåligt. Det är ba så mycket me skolan just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen ( jag går i 7:an ). Jag har otroligt fina vänner och jag är inte mobbad eller så, men alla lärare och all press är sååå jobbig :( Men det finns inte så mycket att göra åt :/ Innan jag började 6:an gick jag på en annan skola. Där var jag bäst i klassen på nästan allt, jag var så stolt över mig själv. Och det blir så mycket annorlundare nu när man inte är det längre.. Jag jämnför mig så otroligt mycket med andra ( jag jobbar på det ), och det blir bara värre då.

Jag undrar verkligen varför ni skulle vilja sitta och läsa det här men som sagt mår jag bättre om jag får skriva.


En sak om mig är att jag älskar att rita och måla ! Jag ritar mest blommor och djur. Det är också en sådan här grej jag mår mycket bättre av💙

Ja, nu ska jag väl försöka sova lite. Vi har matteprov imorgon zzZ

Hade // Anonym :*

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon på er ! Hoppas ni mår bra.

Idag är jag hemma från skolan för att jag hostar jättemycket och har så otroligt ont i magen :( Men iallafall så tänkte jag blogga lite idag igen. Mitt första inlägg har 3 visningar, men jag tänker att det är ju iaf nåt :)

Just nu sitter jag och äter frukost. Min katt Elvira sitter bredvid mig och tittar på.

Jag har två katter, Elton och Elvira. Elton är 9 år tror jag, och Elvira är 6 eller 7 år. Jag älskar mina katter mer än allt på denna jord !💙 ( Och jag kom precis på att om mina kompisar läser detta vet de vem jag är ) ( hehiohehoihheih ) Jaja💃

Asså jag vet inte vad jag ska skriva för att göra de här inläggen intressanta... Eftersom att de flesta skriver om sin vardag m.m, så vill jag hitta på något nytt ! Där man verkligen längtar till att personen ska posta något nytt.

Jag tänkte köra på att berätta något nytt om mig själv i varje inlägg ! Men jag vet inte om jag ska räkna med mina katter, att det är något om mig själv. Eftersom att jag är tveksam så berättar jag en till !

Mitt största intresse är musiken. Det jag gillar mest inom musiken är att sjunga och spela piano ! Men sen gillar jag ju också alla andra instrument, att prova på nya saker oså. Hela min familj är musikalisk, och även en större del av släkten. Men jag tänker att jag kan berätta om min familj i något annat inlägg☺

Hoppas som sagt att jag inte är för tråkig ! Men det är ju erat val om ni vill läsa eller inte💙

Ha en fortsatt trevlig dag nu !

Hade // Anonym :*Likes

Comments

Hej alla ankor där ute ! >:)

Nej men hej☺ Jag är ny här och tänkte försöka mig på att blogga lite !

Jag tror de flesta brukar berätta vad de heter och lite om sig själva i det första inlägget, men jag tänkte hålla lite på det. Dels för att jag vill veta om jag ens kommer få några läsare/följare och så tror jag det blir mer intressant att läsa då. För att man bara vill veta mer om personen. Okej så intressant kanske jag inte är men aa haha !

Jag kommer såklart berätta om mina intressen oså om ni så vill det, men inte vad jag heter osv. Jag kommer inte säga till mina kompisar heller att det här är jag :))

Men jag kan ju börja att berätta att mitt favorit djur är giraff. Jag vet faktiskt inte varför jag tycker om de så mycket, men men. Jag gillar också kejsarpingviner väldigt mycket ! De är såå söta💙


Okej ! Hoppas ni inte tyckte jag var FÖR tråkig haha ! Så får just du ha det bäst nu !

Hade // Anonym :*

Likes

Comments