Idag är det julafton!! I'm soo taggad!
God jul på er! Ha en fantastisk dag!!❤️❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Tänkte bara säga godnatt och så! Hahahah nörd..
Men Jajajaja IMORGON ÄR DET JULAFTON!!
Taggad som fan alltså! Nu ska sova... Eller vänta.. Nej jag ska stanna uppe länge med min bae över telefon
Puss!❤️

Likes

Comments

hej. har precis kommit hem från tåget och efter ett vilt sökande efter min dator sitter jag här och skriver. Jag åkte tåg till och från min bae som jag har varit hos och så fick jag värsta konstiga taken. Ni vet detta ljud som låter när ett tåg startar. JAG ÄLKSKAR DET LJUDET!!! Det är så jävla skumt men ja jag älskar det. Aja nu ska jag äta middag.

​Som om det är ågon som bryr sig..​ # forever alone...

Likes

Comments

Fan vad jag hatar mardrömmar vaknade klockan 2 inatt och var helt kallsvettig... behövde gå och duscha och när jag gjorde det så gick såklart strömmen. Vattnet blev kallt och lamporna släcktes. jag vågade inte röra mig så jag satt säkert i 1 timme i duschen och bara väntade på att vattnet och ljuset skulle komma tillbaka. Jag hade drömt att jag gick till tåget och alla träd ramlade ner bakom mig. jag sprang och sprang men jag kom ingen vart och till slut ramlade ett träd rakt på mig. Sen såg jag mig själv ligga på sjukhuset och hålla på och dö. Men det värsta var att ingen var där. Inte ens andra patienter och inte min familj. Plötsligt började läkarna försvinna och några bara dog. innan jag visste ordet av så var jag helt ensam och hörde ett konstigt ljud typ ett krafsande. då kom det VARULVAR in genom dörren och såklart kunde jag inte röra mig. de började rivas och bitas jag såg mig själv ligga i bitar på golvet. sen vaknade jag... HEMSKT1

Aja hejdå!<3

Likes

Comments

​Ni kanske undrar varför jag gör detta i stället för att jag vet inte spela dator? Men faktiskt så har jag inget bra svar... Jag vet helt enkelt inte varför! Aja ville bara säga det! 

Gonatt💕

Likes

Comments