På väg hem från Stockholm och en fantastisk kväll! Hög musik och tempo får en att koppla bort alla vardags tankar och istället bara vara här och nu. Jag har även shoppat lite såklart, hur ska man låta bli liksom? Jag känner dock att en förkylning kryper närmre, precis lagom till resan... Men jag får bara hoppas att den håller sig borta ett bra tag till! Nu ska jag försöka slappna av lite, och om inte det lyckas så tar jag väl antagligen upp datorn för att försöka skriva lite på historian eller nått...


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sååå sjukt trött, men ändå rätt nöjd! Sjukt mycket att göra just nu och dagen har varit väldigt stressig, men värt det faktiskt! Har äntligen fått något gjort och det känns som livet börjar rulla på igen :)
Likes

Comments

Extra arbete idag, åker in tidigare än jag egentligen skulle behöva... Känns helt okej, men jag vet inte hur jag ska orka/hinna med allt som ska göras ikväll sen istället... Jag har alldeles för mycket på gång och hinner inte med hälften ens :P haha jag kommer antagligen spendera hela helgen med läxor när jag inte ska packa inför nästa lilla äventyr :)


Likes

Comments

Jaaa... Det är ju alltid lika roligt när lärarna ställer in lektionerna när man är halvvägs in till stan... Men jag hann få lite gjort när jag väl va på skolan innan lunchen i varje fall. Sen åkt jag hem och hann faktiskt träna INNAN jobbet istället för att göra det nu på kvällen i mörkret :) Efter jobbet så har jag faktiskt suttit med datorn uppe och åtminstone fixat lite ordning i det kaos som är mitt liv just nu... Jag kan inte påstå utan att ljuga att det gick bra, men det blev i varje fall bättre än innan :) Nu ska jag försöka sova så att jag orkar upp imorgon!


Likes

Comments

Titeln beskriver ganska bra hur jag känner just nu, jag vill bara släppa allt och gör något annat en stund... Men idag har jag i varje fall varit i skolan (det låter nästan som att jag aldrig är där, vilket jag faktiskt är) men vissa dagar känns det jobbigare än andra att ta sig upp ur sängen och få på sminket och sätta sig på bussen. Men idag på morgonen hade jag i varje fall hunden som sällskap hela morgonen :) Även fast jag är väldigt morgontrött så är det ganska mysigt att vara ute med hunden :) 

Den mest irriterande kommentaren som är standard för mig, jaså du är här igen nu? Jag må ha varit borta extremt mycket förra terminen men så extremt mycket är det faktiskt inte nu... Och eftersom det är giltig frånvaro så gör det ju inte lika mycket som om jag hade skolkat. Jag är faktiskt en av de få som inte fick brev hem från CSN förra veckan med notis om för mycket frånvaro :') Hahah det är nästan komiskt hur mycket dom klagar på mig angående frånvaro när de är dom själv som får brev från CSN :) 

Nej nu måste jag verkligen ta tag i mitt liv och fixa alla uppgifter, jag tror till och med att jag sa att jag skickat in historian även fast den typ bara är en av fyra sidor än så länge... My life is a mess

Likes

Comments

Nu är jag här igen, sitter mitt i natten och inser att jag inte har fixat någonting inför imorgon och den litteratur analys som jag ska skriva på lektionen imorgon. Jag fattar inte att jag hade hela dagen på mig att fixa de men ändå inte har gjort någonting vettigt över huvud taget. Jag sitter just nu och lyssnar på musik för att skingra den ångest som kommer krypande såhär sent, det är nästan så jag önskar att jag hade den mycket tidigare... Då hade jag kanske fått något gjort tidigare idag. Men vem vet, det hade kanske varit lika dåligt ändå? Vem vet... Varför jag ger mig själv tiden för att skriva det här istället för att göra det jag borde är svävande, och just nu känner jag för att låta det förbli på det sättet. Två av dom låtar som jag just nu lyssnar på är Trouble - Never shout never och Because of you - Kelly Clarkson, den sistnämnda beskriver min inställning ganska bra. Allt känns som det går utför som rubriken säger, jag har tappat greppet om mitt pluggande och den "lata" delen av min hjärna har tagit över och jag bara släpper allt så fort som det är möjligt. Mitt enda hopp just nu verkar vara att få sova inatt, vilket uppenbarligen inte heller är på rätt spår... Nu ska jag bara släppa all ångest och försöka somna, keep your fingres crossed for tomorrow och den idiotiska litteratur analysen som kommer bli awesome! (not)

Likes

Comments

Den här bloggen kommer att vara min lilla fristad den närmaste tiden, jag kommer att delge mina tankar för stunden och bara skriva när jag vill och känner för det. Just nu sitter jag med skoluppgifter upp över huvudet och gör egentligen inget annat än att smita undan. Jag har ett en uppgift som är mer än två veckor sen och en som är en vecka sen idag. Jag har ingen aning om hur jag ska börja och sitter helt enkelt fast redan från början... Inte nog med det, jag har även tagit på mig alldeles för mycket uppgifter utanför skolan och känner att jag inte gör något helhjärtat egentligen. Varför jag startade denna blogg är oklart även för mig, kanske bara för att få skriva ner alla mina tankar...? Vi får helt enkelt se vad som händer

Likes

Comments