Jag tänkte att jag skulle berätta om när Jimmy, min pojkvän, frågade mig om jag ville gå på balen med honom. Jag hade tydligen bara tagit för givet att han skulle gå med mig, aldrig riktigt frågat om han ville gå med mig på balen.

Kvällen den 23 December skulle vi fara till Jimmys pappa för att spela bingo lotto på uppesittarkvällen, vi skulle snabbt slå in julklapparna som vi skulle ge bort då under kvällen. Men innan vi skulle göra det gav vi julklapparna till varandra. Jag fick ett jättefint halsband av Jimmy, när jag hade fått det gick jag in på toan för att ta på det och kolla hur det såg ut på. När jag stod inne på toan hörde jag hur Jimmy höll på med något, jag frågade vad han gjorde men han sa att jag fick veta det om en stund. När jag sedan gick ut från toan stod han mitt inne i rummet, helt stilla. Jag gick då fram till honom och frågade vad han gjorde. Då kollade han på mig och ställde sig på knä(tänk er som när någon ska fria) tog fram en ask,, och nu trodde jag verkligen att han skulle fria. Jag började typ få frispel. Då öppnade han asken och där i låg en lapp där det stod "Vill du gå på balen med mig?❤"

Jag tyckte det var såååå gulligt. Men jag sa till honom efteråt och frågade om jag faktiskt inte hade frågat om han ville gå med mig innan. Haha


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Så är 2017 här och äntligen(!!!) är det där förbannade 2016 över. 2016, det värsta året i mitt liv hittills. Året då allt blev konstigt, året då jag gråtit mer än någonsin, året då jag förlorade min stora förebild i livet.

Året började faktiskt ganska bra, Ebba och Holly föddes, fick alltså två nya syskonbarn. Jag fyllde 18 år och i April tog jag körkortet.

Det var dock i April som alltid förändrades också, en torsdag i mitten av april skulle jag hem, mamma ringde och sa att pappa var dålig och att han var hemma själv. Jag kom hem och ingen öppnade, pappa svarade inte i telefonen så jag sprang till mammas jobb och hämtade en nyckel. När jag då till slut kom mig hem så låg pappa i sin säng, han var ganska borta men han levde, vilket jag inte trodde att han skulle göra. Jag ringde mamma så hon kom hem och vi var tvungna att ringa ambulansen, det var alltså sista gången pappa var hemma. Och det sista pappa sa till mig var "kan inte du följa med mig? Jag vill inte vara ensam på akuten." Jag kunde tyvärr inte det för vi hade något prov på skolan dagen efter, Marcus var med han på akuten istället. Han var på sjukhuset i ungefär en vecka och sedan nästan två veckor på sjukhemmet Vinkelbo i Norsjö. Jag var hos pappa i stort sett varje dag, jag sprang dit från bussen så att jag skulle hinna vara med han så mycket som möjligt. Men måndagen den andra maj hann jag bara vara med honom drygt en timme, satt och höll hand hela tiden, till och med efter han tagit sitt sista andetag. Älskar dig pappa och tiden jag fick med dig är så värdefull för mig och jag värdesätter varje minut!

Efter det har året bestått av mycket gråt, skrik, jag har varit arg, förbannad och otroligt ensam och ledsen. Pappa och jag har alltid varit mycket med varandra, jag har alltid varit pappas lilla flicka så det var och är fortfarande en väldigt jobbig tid för mig.

Men sommaren bestod av jobb på djurparken, fotboll - åtminstone ungefär halva säsongen, i Malå och vara med Jimmy, Emma och min familj typ. 22 Augusti började jag på mitt sista år på tannbergsskolan och den första september fick jag och Jimmy äntligen våran lägenhet där vi bor tillsammans.

Under 2016 har jag även fått tillbaka mina problem i min fot, i somras gick jag med kryckor, i stort sett hela sommaren, Nu äntligen ska jag få en magnetröntgen för att se vad som egentligen är felet. I och med detta har jag fått ta beslutet, det otroligt jobbiga beslutet, att sluta med fotboll.

Det har varit ett förbannat jobbigt år, jag hade gärna hoppat över det om jag hade kunnat men det är även mycket bra som hänt, fast jag kanske har haft svårt att se de bra sakerna alltid. Nu ska jag försöka vara den glada Annso igen, det är klart att jag ska få vara ledsen också men det ska inte få ta över som det gjort ett tag.

Inför 2017 så har jag sagt till mig själv att inte äta godis, choklad går bra, och bara dricka dricka och äta chips på helgerna. Jag har även sagt till mig själv att komma igång med träningen igen.

Likes

Comments

Hej, jag har nu startat en ny blogg för att kunna titta tillbaka och se på minnen och liknande som händer, då detta kommer vara ett händelserikt år med bal och student och sedan ut i arbetslivet. Så jag ska försöka blogga kontinuerligt och om spännande saker, så gott det går i alla fall.


Likes

Comments