Header

God kväll! Blir ett sent inlägg idag för jag är precis hemkommen från en biokväll med Danne och hans kompis. Vi kikade på Black Panther. Helt klart sevärd om man gillar den typen av filmer tycker jag. Innan bion blev det en förmiddag framför OS, jag kikade på herrarnas stafett i längdskidor, skidskytte och så hockey. Inga medaljer i varken stafetten eller skidskytten, men i hockeyn blev det vinst så nu är vi klara för kvartsfinal. Kul! Efter hockeyn gav jag mig ut på en springrunda utomhus för första gången på länge, och vilket väder! Snöblandad regn, så jag var så kall och blöt när jag var färdig. Men det var faktiskt ändå skönt att vara ute på en liten tur.

Nu ska jag alldeles strax avsluta denna dagen så hörs vi imorgon igen!

Follow me on: Blogkeen | Nouw | Instagram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Livet just nu, i TV-soffan framför OS. Ytterligare en medalj idag, härligt! Jag har i alla fall sällskap framför teven av både Åke och Putte. Ikväll har vi inga plAner, blir fortsatt mys i TV-soffan, OS och lite Melodifestivalen. Imorgon blir det bio, jag har bestämt att jag ska gå mer på bio i år och har satt som minimum minst en gång i månaden. I januari såg vi Solsidan och nu vill Danne se Black Panther, så den ska vi kika på imorgon. I mars släpps ju Filip och Fredriks film Tårtgeneralen, så vi har ngr

Follow me on: Blogkeen | Nouw | Instagram

Likes

Comments

Contains affiliate links

Nytt i träningsgarderoben! Ingen har väl missat Kenzas samarbete med Puma som släpptes igår. Jag spanade in den nya kollektionen och det fanns mycket fint, men trots att min träningsgarderob är lika full som övriga garderoben kunde jag inte motstå att klicka hem ett par nya tights. Så snygga!

Follow me on: Blogkeen | Nouw | Instagram

Likes

Comments