Vitsippor i massor och frossande i sol

och på en promenad hittade jag ett härligt vårtecken och plockade en hel bukett som vi nu kan njuta av.

Tog med mig kaffekoppen ut efter frukosten och hundarna tog sedan ett litet dopp efter morgonpromenaden. Sedan fick vi besök och sedan åkte grabbarna och handlade.

Då gick Tuffy och jag ner tillbyggande och mådde gott och hon fick sista slatten i kaffekoppen och då ser man så här nöjd ut. Teo var också med ute, men han rör sig lite mer runtomkring.

Medan jag fixade lunch, så slipade jag stegtrappan upp till vindsloftet som jag kommer att måla om på sikt.

Vår massa blå blommor på ett soligt ställe på vår tomt, vilket var roligt att upptäcka.

Isoleringen behövde rivas ut för tidigare ägare hade missat att ha en luftspalt, så gör om och gör rätt. Var bara att ta på munskyddet och kravla sig i och kämpa med att få loss isoleringen. Inget roligt jobb, men det är bara att kämpa på och efter en timme så var jag klar med ena sidan och J hade gjort den andra.

Sen hade vi definitivt gjort oss förtjänta av en paus och nu tog vi fram solsängarna till bryggan och tog med oss fikan ut och njöt av solen och värmen. Fick sitta själv ett litet tag och sen satte sig Tuffy på magen och ville vara med och det får hon givetvis vara.

Blir lite sugen på att städa och göra fint även utomhus på baksidan av stugan och sopade bort alla löv och rensade bort ogräset mellan plattorna.

Nu är det snart dags för lite sällskapsspel.

Gillar

Kommentarer