Vitaminkick och trädgårdsarbete

Gav mig och maken en rejäl vitaminkick med gul kiwi samt hallon och blåbär från vår trädgård, då vi kände oss lite allmänt trötta idag efter hundpromenaden. Normalt så brukar vi piggna till med en rask promenad efter middagen, men inte idag. Detta gjorde så att jag fick lite mer energi, så jag gick ut och tog tag i vår idégranshäck och satte igång att klippa den, då den såg lite vildvuxen ut.

Bilden till vänster visar hur den såg ut innan jag hade klippt den och bilden till höger visar slutresultatet. Jag vill ha det fyrkantigt men med mjuka hörn och det får man lättast genom att klippa för hand och inte med den elektriska häcksaxen.

Även här visar bilden till höger det färdiga resultatet och bilden till vänster hur det såg ut innan.

Tuffy och Teo har suttit och kollat på medan jag har klippt häcken och sedan samlat ihop allt klipp och det verkade som att jag fick godkänt av dem.

Tidigare så ät vi en god kycklinggryta i uterummet med pasta och rikligt med parmensanost och vi unnade oss ett halv glas rosévin till detta. Innan dess så hade jag hjälp av hundarna med att slå in paket, då de är väldigt nyfikna och vill gärna vara med, vilket de gärna får vara.

Gillar