Vissa är ljuvligare än andra

och kungsängsliljan hamnar i denna ligan hos mig och just idag så hade första klockan slagit ut och det är så häftigt med det schackrutigt mönstret, så tufft och skirt på samma gång.

I går kväll så var Teo och jag på kurs i rallylydnad för nybörjare. Tyckte att det var på tiden och att Teo också får mer eget utrymme och egentid för träning. Nyttigt för oss båda och även omTuffy och jag tävlar och jag kan en hel del om hundar, så är varje hund sin egen individ och har ett eget sätt att lära in saker på. Genom att gå en kurs så blir det automatiskt fokus på Teo och hans inlärning och man får alltid bra tips och idéer. De hade delat in hallen olika inhägnader för varje hund med hjälp av kompostgaller och emellanåt så smög Teo dit och tjuvkollade vad de andra höll på med. Han var riktigt duktig och var supertrött när han kom hem.

De första krokusarna i trädgården har nu slagit ut och tittat fram under "klättergranen". Denna skyddar nog krokusen och gör att den kommer extra tidigt. Nyfikne Teo går fram och kollar vad jag tog foto på.

Ett vanligt promenadstråk som vi brukar gå på var avspärrat för filminspelning idag, så vi fick välja en annan väg. Tuffy muttrade lite för att lastbilen stod där, för sådant verkar störa hennes ordningssinne och då påtalar hon alltid vad som stör henne. Teo reagerar däremot inte alls.

Kom en liten bit på ägget, men hade inte så mycket energi och normalt brukar jag få lite ny energi efter långpromenaden med hundarna, men idag var det inte så.

Blev att jag började läsa på denna boken och den verkar ganska bra, lite läskig och sen unnade jag mig lite läsgodis. J ringde och jag saknar honom så , men i morgon kväll kommer han hem igen och det ser jag fram emot. .

Gillar

Kommentarer