Varmt och mycket bad samt utflykt

och här kommer våra noffar simmande och just här hade vi badat och sen lade vi upp lite stenar på piren, vilket vi gör titt som tätt, då isen på vintern flyttar på en massa stenar och nu har vi tagit upp den kampen.
Tempen visade på nivåer över 31 grader och då orkar man inte ligga i solen, utan skuggan var skönast.
Plockade lite hallon och det lyser rött på sina ställen.
Redan när jag åt frukost ute så var det rejält varmt och Tuffy låg och solade sig i värmen. Sen efter hundpromenaden tog vi ett träningspass på en timme och det var både jobbigt, men framförallt härligt.
Tog en utflykt och besökte en camping i vår närhet som har en väldigt massa olika glassorter att välja mellan och det fanns rejält stora stugor, men normala och väldigt små stugor, sen var det hur mycket husbilar, husvagnar och tält och mycket folk. Vi träffade också personer som vi känner väl, så det var en kul överraskning.
Hittade äntligen en kruka till mitt minsta olivträd., när vi åkte och handlade efter besöket på campingen.
Hundarna fick tandbortsben när vi kom hem från affären.
Avslutade kvällen med Cava och tapas, då vi firar jämn månad och det är ju alltid värt att fira. Har varit en väldigt varm dag, men mysig. Var också hemma en sväng och vattnade och fixade middag tillvara ungdomar. Är alltid härligt att få träffa delen stund.

Gillar

Kommentarer