Var ute mycket denna soliga dag och fortsatte med

lite planteringar, då jag hade kvar några laxrosa tulpanlökar samt kungsängsliljor och planterade kungsängsliljorna i altanrabatterna samt vid den japanska springbrunnen enligt korten nedan.

En buxbom fick bli ett komplement bredvid granen då det är hög tid att ta in rosmarinen i uterummet, för den klarar inte av att stå ute här där vi bor. Dock har den klarat av några vintrar i uterummet.

I krukan med det vackra gräset planterade jag några tulpanlökar och det blir intressant och se om de kommer att komma upp till våren eller om det blir för tufft klimat, så att lökarna inte klarar sig. Nu äntligen är det klart med att vårt kennelnamn och det blev Trolliwood och det skall jag meddela våra valpköpare, då SKK har registrerat hela valpkullen med det namnet. Kul att ett av namnförslagen som vi hade lämnat gick igenom!

Plockade de sista fikonen från vårt fikonträd och åt dem tillsamman med chévreost, sallad, pinjenötter, dressing och ett gott glas rödvin.

Sen tog jag en härlig promenad med hundarna och snart är det dags för FCB att spela och då får jag ha på mig min fina matchtröja.

Gillar

Kommentarer