Vår nationaldag

skall man vara glad och stolt över och nu så har vi äntligen en egen flaggstång ute på vår lilla pir och där hissade J vår stora flagga och där fick den fladdra i vinden.

Dagen till ära så hade vi inhandlat fyra nya fasadflaggor, en till varje hus, så totalt blev det fem stycken flaggor som hissades för att fira vår nationaldag. Åt lite extra god fika idag dagen till ära.

Trappan vid entrén såg inget vidare ut, så jag beslöt mig för att gå loss på den med skurborsten.

Något renare blev trappen och jag gjorde även rent grovgallret framför trappen och sen kändes det bättre. Sonen tyckte i varje fall att det blev stor skillnad mot tidigare.

Var så härligt väder utomhus, så jag fortsatte med rengöringen av några utemöbler som ingick i husköpet. Nu blev de vitare och betydligt mer inbjudande att sitta ner i.

Hundarna Tuffy och Teo gillar att vara under bryggan och jaga vågor.

Dottern med pojkvän kom ut till stugan och åt middag med oss. J hade lastat in den äldre av våra grillar i bagaget så idag grillade vi för första gången ute i stugan. Målade lite till inomhus på fönsterfoder och nu börjar det gå åt rätt håll, så nästa helg borde det rummet vara helt klart. Nu kom J med funderingar på köket i stugan, så nu skall vi skissa och rita på hur det kan bli, kul kvällsnöje.

Gillar