Vänner, god mat och många skratt

och nu är bordet dukat så när som på bordsplaceringen och städat och lagat mat har jag gjort.

Förrätten med krämig laxrulltårta med örter ligger på en blandad sallad och serverades med parmensanostchips. Kunde göra den helt klar och fick sen stå i uterummet.

Roade mig med att göra en oasis till då jag hade kvar blommor från igår. Hade nu inga ormbunksblad utan använde gröna blad från rosorna.

Nu fick jag en vacker blomma att ha i köket också.

Huvudrätten var rosmarinmarinerade kycklingfiléer som hade bakats i ugnen på låg värme med en helt underbar sås och sen klyftpotatis och rotfrukter. Sen blev mycket att stå i så jag glömde ta kort på efterrätten om bestod av hemgjord pepparkaksglass med färska lingon på toppen. Klippan bakom menyn är min mamma som alltid har en massa bra tips. Vi hade en härlig kväll och firade in det nya året och skålade som sig bör.

Gillar

Kommentarer