Utflykt, bad, träning och trädgårdsarbete

Vi åkte på en utflykt och testade ett nytt lite café som ingen av oss hade varit på tidigare. Fanns gitt om sitt platser både i solen och i skuggan.
Vi åt varsin lyxvåffla och på den var det mycket råkor, créme fraiche, stenbitsrom och rödlök samt lite dill och en citronskiva. Våfflat hade en liten uns socker i smeten och detta gifte sig perfekt med räkorna och det smakade väldigt gott.
Utsikten var fin och vi sågnågra segelbåtar som åkte förbi.
Vi tog en promenad i värmen och gick på en promenadstig alldeles bredvid vattnet. Vi kommer nog att åka hit fler gånger och då kanske vädret är lite svalare, så att vi orkar på hela promenaden och se vad vi hamnar. Fina vyer passerade vi i 30 graders värme.
Var bikiniväder redan på morgonen så frukostbrickan och jag hamnade ute på piren för där fläktade det skönt. Blev också lite färska hallon till frukosten.
Hundarna gjorde mig sällskap på piren och deras päls,atchar färgen på virket perfekt. Nu kommer färgen på virket att ändra sig mer mot grått på sikt.
Plockade lite mer hallon och de kommer jag att baka på imorgon.
Blev ett rejält träningspass i vågorna idag med.
Badade en hel del, men satt även mycket i skuggan och njöt, där det var mer lagom varmt.
Köpte några säckar med jord och plattade till en stor hålighet och nu är det bara att så i en massa gräsfrön
Vi festade loss på lite hallonpaj som efterrätt idag och sedan en härlig promenad och hundarna tyckte det var roligt och spännande när de fick se en massa kossor på håll. Sen när vi kom tillbaka från promenaden så gjorde vi var sin mojito och satt och njöt av kvällen i våra solstolar och bara lyssnade på vågornas kluckande och njöt av den sköna kvällen.

Gillar

Kommentarer