Underbara blommor och god mat i massor

Fick denna underbara bukett av J, ett helt hav av tulpaner. Totalt 40 stycken. och den är så maffig och vacker.

Till middag blev det vacker dukat i vardagsrummet med blommor och levande ljus. Sen bjöds det på västkustpaté, färska räkor, aioli, gott bröd, smör och ost samt gott vin. Oj vad vi åt och jag lyckades rädda några stycken färska räkor till Teo och Tuffy för våra hundar skall ju också få något lite extra gott en dag som denna och färska räkor är de alldeles tokiga i.

Dotter bjöd på storstilad lunch och fixade den medan hundarna och jag var ute på en härlig promenad i solen och sen åt vi american pancakes tillsammans. Var en väldigt trevlig överraskning istället för en matlåda.

Efter en lång promenad med hundarna efter middagen, så var det skönt att sätta sig ner och njuta av en tidning, även om det stundtals inte var så lätt att läsa när man har två hundar som också vill sitta med i knöt och mysa, men till slut fick nog alla som de ville. Hundarna fick mystid i mitt knä, men jag fick även chans att lite snabbt bläddra igenom tidningen, men jag skall läsa lite till lite senare idag. Nu är det snart dags att njuta av fotboll, då Barcelona spelar på Parc des Princes mot PSG och som vanligt kommer mitt hjärta att slå några extra slag för Barcelona.

Gillar