Underbara blommor

är något som jag blir lycklig av och idag skall vi hem till min gulliga svärmor på middag och till henne har jag köpt denna ljuvliga bukett. Det blir så underbart att komma bort från vårt dammiga kök, även om det nu börjar gå åt rätt håll, så har vi ont om bänkskivor, dvs vi saknar avlastningsytor, vilket gör att allt blir väldigt omständigt.

Här är Teo och jag på väg ner till gillestugan, där vi skall träna på saker som vi fik lära oss igår på hundträningen/kursen. Det gick faktiskt ganska bra. Ju mer man övar ju bättre går det.

​Ytterligare några av mina amaryllisar har slagit ut av favoritsorten Alfresco. Är underbart med att ha så mycket vackra blommor runt sig. Fortsatte att måla, slipa osv med vårt kök.

Hyllplan och en hel del skåpsdörrar börjar komma på plats till våra överskåp. Teo börjar bli en liten linslus, för när han hör ljudet från min kamera så kommer han gärna och poserar. I varje fall när vi är inomhus och som tack för att han ställer upp och poserar så uppskattar han att få lite hundgodis. Han är bara för festlig vår lillkille.

Gillar

Kommentarer