Underbar vinterdag

och jag har längtat så efter att få ut i längdåkningsspåren, men det var först idag som jag vågade efter min rejäla  vurpa, för nu hade kroppen återhämtat sig hyfsat. Det var så roligt och jag träffade så mycket glada och lyckliga människor och många hade åkte länge i bilen för att komma till skidspåren. Hade vallat perfekt, så det gick undan i spåret och var otorligt roligt, även om det alltid är ganska vingligt i början.

Någon vurpa blev det, men det får man bjuda på. Kom till slut i mål och kroppen var helt slut. Hade nog tagit mig lite vatten över huvudet och åkt lite för långt, men vad gör det när lyckan bara pulserar genom kroppen.

Hade som sagt kört lite hårt med min stackars kropp och då var det ljuvligt härligt att ta ett massagebad. Kul att även hinna göra det i dagsljus, då det oftast blir på kvällen.

Har kommit en liten bit till på min målning, men nu är det dags att släppa penslarna för nu skall vi åka iväg. Har fortfarande inte bestämt mig för vilken färg kvinnans hatt skall ha, för jag vill nog gärna att det skall stämma in med de övriga färgerna. Får väl fundera på saken i kväll och se om jag kommer på något bra.

Gillar