Underbar söndag

att vara ute i och att greja i trädgården. Fortsätte med stenkanterna att lyfta upp den, fylla på med sand under dem, rensa och gödsla rabatten etc. Har kommit ytterligare en bit på väg. Sen sågade jag till det sista på altanen vid spabadet och fick det till slut som jag ville och sen slipade jag kanterna med sandpapper.

Blev senare lite disigt och då passade jag på att dela violen Molly Sandersson och flytta över plantor även till denna rabatten, där de har försvunnit efter vinter. På bilderna nedan kan ni se hur det såg ut innan samt när de har blivit flyttade.

Har fått lite frågor om jag kan hjälpa en vännina med lite råd kring trädgården, så vi tog en omväg till dem på motorcykeln, så nu är premiärturen avklarad. Verkligen härligt väder för en tur med motorcykeln även om man kände sig ringrostig.

Kämpade sedan vidare med kantstenarna, men tog även tid för en kopp kaffe i solen. Har nu också flyttat ut min hinkar med potatis så att de får njuta av värmen. Nu skall vi strax iväg hela familjen, så eventuellt hinner jag med lite vattning när jag kommer hem, då det ser lite torrt ut på vissa ställen.

Gillar