Underbar sommarsöndag

och vi tog cyklarna och åkte iväg för att lyssna till ett nykomponerat musikstycke som skulle spelas för första gången idag och vi var verkligen inte ensamma om att vilja göra detta. Arrangörerna hade väldigt flyt med vädret. Det var musiker utspridda på många olika ställen. Några trumpetare uppe vid klockstapel som startade musikstycket samt en symfoniorkester i tältet.

Var ett häftigt styck som de framförde. Ibland var det svårt att höra, för det var tyvärr många som pratade runt omkring. Vi förflyttade oss en bit upp på ett berget som ni ser skymtar .till höger på bilden.

Hörde en kör som sjöng, men såg den inte förrän man började släppa in vatten i slussen och båten steg. Var ett riktigt häftigt arrangemang som de hade gjort. Lagom när kören var uppe ur slussen så tog en blåsorkester vid. Sen tog vi cyklarna och åkte hem igen.

Tog några goda chokladbitar till kaffet och gick sen ut och fixade i trädgården. Som ni ser så behöver kanterna klippas.

Tog ett litet tag, men nu ser det mycket bättre ut. Maken frågade om jag hade lust att ta en tur med hojen och det gjorde jag gärna. Hade även fått någon blåsa i händerna trots att jag varit duktig och haft på mig trädgårdshanskarna. Är ju ingen som kommer ta detta jobbet ifrån mig, utan resten kan jag göra i morgon.

Vi tog en härlig tur och passade även på att göra lite nytta med nöje och handlade lite skruv och borr till vår blivande bänk.

Vädret var helt fantastiskt idag, som en riktigt härlig sommardag och jag startade morgonen med frukost på trappan och njöt av solens varma strålar.

Efter långpromenaden med hundarna efter middagen, hjälptes vi åt med att borra och skruva i skruvarna, då träslaget är väldigt hårt, så nu är vi klara och krukan är nu på plats.

Blev riktig nöjd med slutresultatet. Vet att vi någonstans har teakolja och jag hade tänkt göra det idag, men jag har letat och letat utan att hitta den, så än så länge får den stå där obehandlad.

Gillar

Kommentarer