Underbar höstdag och jag och vovvarna njöt av solens härliga strålar.

De små päronen på vårt silverpäron är söta att se på, men inget att vidare att mums på om man inte är en liten hundvalp som heter Teo, för då duger det mesta.

Teo är gärna med ute och rabatterna är väldigt spännande även om matte inte gillar att jag gräver i dem, men nu kunde jag korrigera honom och ge beröm. Sen flyttades fokus ut mot gatan där några gick förbi och det är ju väldigt spännande.

Flera nävor blommor fortfarande i trädgården och nu börjar jag att få fokuset att fungera som jag önskar på den nya kameran. GTeo voffade lite försiktigt på de som gick förbi och det hörde Tuffy som var inomhus och väldigt snart så kom hon till Teos undsättning.

När mamma Tuffy kom farande ut till Teos försvar och spanade ut på gatan och hade järnkoll på den, så slappnade Teo av och fokuserade på annat.

I det härliga vädret var det kul att leka med kameran och testa att flytta fokus som på bilden till vänster är magnoliaträdet fokus och blomplaneringen och spegel blir suddiga i bakgrunden. På höger bild är fokuset snarare det omvända.

Var varmt och skönt i uterummet när jag kom hem efter jobbet, så jag satt där och njöt och tittade i en trädgårdstidning och då kan man alltid få lite nya idéer och inspiration.

En olycka händer så lätt ibland och när jag skulle flytta på stenfågel, så stod jag plötsligt där med ansiktet i två bitar. Blir nog svårt att reklamera den, så jag tog saken i egna händer och testade att limma ihop bitarna. Nu får de ligga där och torka och så håller jag tummarna för att det fungerar. Dottern var gullig och hängde med ut på kvällspromenaden. Alltid trevligt att få sällskap och höra hur hon har det och vad som händer runt henne. Nu är det snart kvällsmålsdags.

Gillar

Kommentarer

cornelia_brotning,
Så söta hundarna är!
www.hardcore.disciplin.se
annsgarden
annsgarden,
Tack så väldigt mycket 😊
nouw.com/annsgarden