Underbar dag som jag mest tillbringat inomhus ihop med valparna som t.ex

lille Bull som vi kallar honom som hade krupit upp bakom sin mamma och satt och sov, såg bara för härligt ut. Han börjar få svårt att rulla runt om han har hamnat på rygg, då magen har blivit så härligt rund. Är ofta så att de mindre gosar ihop sig med någon av de större som här på bilden bredvid. Även de små har nu börjat att få fart på sina viktkurvor, men de ligger ännu en bit efter.

Den mörka aklejan Black Barlow har nu slagit ut på ett ställe i en rabatt och här är den sedd ifrån sidan och underifrån. Den är väldigt fin, men man få ha lite koll för den förökar sig väldigt lätt och jag vill inte att den skall bli dominerande, utan bara ett härligt inslag med sina mörka färger

Nu när det var så skönt väder och stekhett i uterummet, så har passionsblomman satt igång och blomma igen. Hittade en allium i trädgården som är på gång att slå ut och fick även plantera om lite växter då vår lilla vovve har försökt att gräva ett eget gryt under ena trappan. Hon kanske inte är så förtjust i valplådan om vi trodde. Roligt att vädret blev så bra idag mtp alla som tar studenten, så att de slipper fira den i regn.

Gillar

Kommentarer

mia253
,
Gud v dom är söta så gossiga o växer o runda
om magen bland det gulligaste jag sett kramis.
annsgarden
annsgarden,
Tack så mycket! 😊 kramis
nouw.com/annsgarden