Underbar dag med många överraskningar

och en av de första överraskningarna var att den lilla tilltygande rosen som jag hittade omgiven av kirskål och den planterade jag om och nu har en ros på denna plantan slagit utverkar
Var ute och plockade en skål med hallon till frukosten och idag var temperaturen betydligt högre, men som tur var så har det blåst.
Målade vindskivorna vita och lagningarna med rött. När jag målade så var allt i skuggan.
Ovanför denna dörren satt tidigare ett namn på byggnaden och nu är tänker att jag äntligen skall fixa till detta.
Lekte med hundarna först och idag var Tuffy en fena på att apportera. Sen lade hon sig i skuggan och höll mig sällskap medan jag grejade.
De första ägarna som byggde husen har namtgivet varje byggnad och nu är namnet åter på plats och det är Rosenbod. Vi fick riva ner det gamla taket för allt var genombrutet och då gick Sven vindskivan sönder, men nu känns det bra att ordningen är återställd. Var en utmaning i blåsten att stå kvar på stegen och samtidigt var hyfsat stad på handen, men det gick.
J dammsög stugan och jag kammade fårskinnsdynorna, så att de blir fina. Såg några fläckar på köksgolvet och snart så hade jag skurat hela köksgolvet och det blev riktigt fint. Åkte sen hemåt och hälsade på Alexander på hans arbetsplats och handlade av honom och sen fixade jag middag åt våra ungdomar när jag ändå höll på och vattnade ute i trädgården. Kom sen tillbaka till stugan några timmar senare.
Dagens andra överraskning stod maken för som hade åkte och hämtat hängmattan som hade kommit. Nu är första saken på plats och nu väntar vi bara på upphängningsanordningarna. Vi har köpt en hängmatta som man skall kunna ligga två i. Den spännande fortsättningen följer.

Gillar

Kommentarer