Tufft pass efter jobbet

men först så tog jag en paus och satt och njöt av tillvaron och dinglade med benen och ha det allmänt bra. Bytte om då det blev lite varmt med långbyxor.
Har tagit på mig uppgiften att tvätt rent bryggan. Penslade på rengöringsmedlet och spolade rent med vattenslangen och det hände inte så mycket.
Smutsen försvann först efter att jag hade börjat att skura plankorna och då blev det genast både jobbigare och smutsigare, men det var bara att köra på. Dottern kände sig krasslig så jag hade en tid att passa när jag skulle hämta henne efter kvällspasset också, så full fart framåt.
Försökte verkligen skura lika mycket med både höger och vänster hand och tur att man är utrustad med lite envishet för det blev ett riktigt träningspass, men man blev både svettig, smutsig och kladdig.
Sen var jag klar och det kändes så bra och sen var det full fart iväg till dottern jobb och plocka upp henne. Sen var det dags för en rejäl promenad med hundarna. Bryggan får nu torka och sen skall man sandpappra den och slutligen lasera. Har nu kommit en bit på väg.

Gillar

Kommentarer