Träningspass på olika ställen

men nu var det dags för ett träningspass med kanoten och det har jag verkligen sett fram emot.
Råkade skrämma upp en familj med doppingar, vilket inte var min avsikt. I denna fina viken, skyddade från de stora vågorna ligger en liten fin stuga som verkar övergiven sedan länge och håller på och förfaller.
Hundarna älskar när Alexander leker med dem vid stranden.
Innan dess så hade jag avslutat frukosten med en extra kopp kaffe och satte mig i lä och läste en tidning och då började det att spricka upp. Tuffy gjorde mig sällskap.
Hundarna badade massvis och Tuffy passade även på att sola sig ute på bryggan och hon kanske också uppskattar att lyssna på vågskvalp, vem vet.
Skördade lite egna grönsaker i form av sockerärtor och Teo var den som var först att ta plats vid bordet.
Var så varmt i solen, så det var skönt att sitta i skuggan respektive ligga i hängmattan i skuggan. Vi spelade också mycket basket och idag vann jag en match till min stora glädje.
Grillade kycklingfiléer till middagen och jag förstod att jag hade lyckats med såsen, då Alexander kunde tänka sig att dricka den. Kul när maten uppskattats.
Lite trädgårdsyatzy blev det också och vi vann varsin omgång, men man borde ha en jämnare gräsmatta, för tärningarna ställde sig ibland på högkant. Vi hade en mysig dag och alla var sedan rejält trötta.

Gillar

Kommentarer