Träningspass och diverse pyssel

och det blev ett rejält träningspass i bra tempo, om man nu får säga så om sig själv, men vi var ute i mer än en timme och det känns som att jag nu håller ett högre tempo och orkar ta i mer på varje tag. Roligt som bara den är det i varje fall och det är ju viktigt.
Blåste inget på morgonen alls idag när jag åt frukost. Müslin hade ännu inte hunnit svalna utan kom direkt från ugnen, så därför fick den svalna i en kaffekopp innan jag hällde den på filmjölken.
Kökslandet har nu fått sällskap av några tomatplantor och chiliplantor som står i den grusade delen av landet.
Basilikaplantorna är nu också utplanterade, får se hur det går för de är lite kinkiga, men nu kan de ju inte klaga på värmen i varje fall.
Kryddlandet börjar se fullt ut, vilket känns trevligt.
Den gamla trästegen eller trätrappan var murken och dålig, så nu fixade vi en ny och jag testade den och den funkar riktigt bra.
Ännu en gudomligt varm sommardag och vi åt vår egenodlade potatis och sill och ägg till den. Sen badade vi mycket samt vi plockar upp stenar och fyller på piren, då is och vintern flyttar på stenar och det är ett ständigt pågående jobb som nog inte har blivit så högprioriterat på senare år misstänker vi, men nu är traditionen upptagen igen.
Var hemma och hämtade sonen och vattnade i trädgården och passade då på att njuta av en saftig persika från vårt lilla träd och det känns så lyxigt. Trädet ser inte ut att må så väldigt bra, men jag hoppas att det kommer att klara sig. Är lite svårt med träd i krukor när det är varmt länge. Håller tummarna för att det skall gå bra.

Gillar

Kommentarer