Träning och firande

och jag passade på att ta ett pass med längdskidorna idag, men idag var det svårvallat och jag fick alltså sällskap av " Inge Glid" hela sträckan, men fästet var på topp. Kämpade på och jobbigt blev det, så jag fick verkligen bekänna färg. Ville dock gärna passa på och åka då det skall börja regna på kvällen, så snart är skidsäsongen över.

Började dagen med frukost och senare följde jag den oerhört spännande 3-milen från "kollen" och vilken rysare det blev där Marit Björgen vann. Kalla kom fyra, men var så grymt nära att bli trea.

Vi firade Tuffys födelsedag idag. Är i förskott, då hon egentligen fyller på onsdag , men då är inte Amanda här hemma, så därför firade vi idag. Tuffy blir så glad när vi sjunger " Ja må du leva..." och ännu spralligare när hon förstår att det är till henne. Att öppna paket är underbart roligt och man blir själv väldig glad när man ser hennes lycka och glädje.

Hon är duktig på att dra ut leksakerna ur paketen och supersnabb på att få tyst på pipleksakerna, men hon är så glad och lycklig och det är ju det som är meningen. 8 år fyller hon. Teo fick vara med på ett litet hörn.

​Är vitt och fint i trädgården, men regn och plusgrader på dagarna kommer gå hårt åt snötäcket.

Gillar