Träning möjliggör mer trädgårdsarbete

Efter middagen och ett stavpass eller Nordic Walking som det tydligen också kallas, så tog jag ett tag med sekatören i trädgården och klippte in avenbokshäcken vid våra rabatter, då det känns som att den vill ta över. Klipper försiktig med tanke på att den egentligen först skall klippas efter midsommar. Nu är det klart. För min del är det viktigt att köra några stavpass i veckan så att min kropp orkar med trädgårdsarbetet som oftast innebär konstiga arbetsställningar. Det gäller att hitta motivation till sin träning och min är att det möjliggör att jag orkar med mer trädgårdsarbete, vilket jag tycker mycket om, som säkert några av er har förstått. 

Några bilder från andra vyer, när häcken nu är nedklippt. Innan såg den ut så här som på bilden nedan. Kan vara svårt att se någon skillnad, men jag fyllde en hel lövkorg med avklippta grenar.

Hittade några nya tulpaner som nu har slagit ut som denna grönrandiga nedan.

Den ovanstående grönrosa randiga vet jag att jag har planterat, men jag hittade en variant som jag är helt säker på att jag inte har köpt och det är denna spännande vit och ceriserandiga tulpanen, antingen är det en sort som muterat eller också fik jag med en felaktig tulpanlök i någon påse, men härlig är den i varje fall.

Här var också några nya ljusgula tulpaner som slagit ut vid vårt äppelträd.

Den rosa krypfloxen som jag planterade förra året när vi satte vår magnolia Black Tulip har nu börjat att blomma.

Finns fortfarande några blommor som blommor hos vår praktmagnolia.

Plockade upp alla nedfallna magnoliablad som hamnat på backen och Teo höll mig sällskap. Njuter av de blommor som fortfarande finns kvar. Nu skall jag ta och titta på programmet "trädgårdstider" med Pernilla och gänget. Är ett trevligt program och man kan alltid få lite nya idéer.

Gillar

Kommentarer