Träning mest hela dagen

blev det och efter en härlig morgonpromenad med hundarna, så satte jag ihop en rallylydnadsbana till Teo och det gick allt ganska bra och det gick ännu bättre nära vi tränade utan koppel. Nu är det så att i nybörjarklass skall man ha koppel, så det är bara att fortsätta att nöta med kopplet.

Vi skall snart gå en kurs för nybörjare Teo och jag och det skall bli roligt. Han är väldigt intresserad av andra hundar, så det kommer verkligen bli en utmaning för honom. Hittade några krokus i skogen på vägen hem, vilket var en otippad överraskning.

Hade upptäckte att det hade lossnat några mosaikbitar från ägget.

Det visade sig att det var mer än några bitar som satt löst. Efter att ha tagit in ägget, så var det nästan inte några som satt kvar. Går att laga blir bara lite pyssligt, men det löser jag nog vid tillfälle.

Blev även ett träningspass med Tuffy och hon var riktigt taggad att träna rally idag. Vi hade lite publik och ett äldre par frågade vad denna tävlingsform hette och funderade på att sätta upp skyltar i sin egen trädgård åt varandra för att träna för att bibehålla sin simultanförmåga. De hade ingen hund, men såg det som en nyttig övning och det är ju roligt att kunna inspirera några även om de inte har hund.

Sen blev det även badmintonträning hela familjen och det var kul, men jobbigt. Kände mig värd en glass efter detta. Passade också på att titta på skidtävlingarna från Canada och extra roligt att det gick så bra för våra svenska tjejer och Stina har verkligen gjort en bra minitouren där. Sen är jag väldigt imponerad av Marit Björgen, vilken kvinna och att orka komma tillbaka i en sådan form efter att ha blivit mamma. Hundarna har varit så trötta idag och man ser verkligen vad viktigt det är med hjärngympa även för hundar. Är inte bara vi människor som mår bra av det. Nu är snart helgen slut och den har verkligen varit härlig.

Gillar

Kommentarer