Träning i olika former

Hundarna var väldigt trött efter sin hjärngympa (rallylydnad) och låg utslagna i sina korgar, så tog jag själv ett rejält stavpass på ca 60 minuter i kuperad terräng. Här är jag nere på den lägsta nivån.

Äntligen uppe på toppen, men en bit kvar hem. Pulsen var rejält hög efter den kraftiga stigningen, men det kändes bra i kroppen.

Efter stavpasset, så var jag ute i trädgården och vattnade och såg då att denna fina solhatt som är helt rosa hade slagit ut, vilket var en glad överraskning.

Testade och sätta upp en rallybana i nybörjarklass och så fick Teo träna på den och det tyckte han var väldigt roligt. Det vi behöver tränan mer på är stabiliteten, men det har redan blivit mycket bättre.

Unnade mig en riktig gofika idag med kladdkakemuffins fylld med röda vinbär och blåbär och så hade jag fått lite ny energi.

Innan fikan så hade Tuffy och jag kört en avancerad bana för rallylydnad och Tuffy var riktig taggad. Det var mycket folk som promenerade förbi och det är alltid bra med lite störningsmoment, för det är det ju alltid på tävling. Vi var båda ganska trötta efter vårt pass.

Har varit ute och skördat både rosa och traditionell lavendel, för att göra nytt lavendelsocker. En del brukar jag ha för egen del när jag bakar biscotti som jag gärna smaksätter med lavendelsocker. Skulle jag göra för mycket, så är även en trevlig present att kunna ge bort i en vacker glasburk. Skall nu fortsätta och få ner resterande i glasburken och fyll på med mer socker.

Startade dagen med frukost i vårt uterum med nygjord musli och kompletterade med några mogna plommon och en persika från trädgården. 

Gillar