Träning för många

och jag satte upp nya banor för hundarna och så tränade vi rallylydnad och de var riktigt duktiga, men det viktigaste är att de tycker att det är roligt.

Fördelen med en stor gräsmatta är att man kan sätta upp en stor och utmanade bana.

Hundarna och jag hittade lite trattkantareller på vår skogspromenad och jag passade på att rensa dem efter rallypasset med hundarna, då de hade behov av att vila.

Tog ett träningspass med J:s kajak och tog några kort när vi hade kommit i lä, för det gick rejäl sjö med stora vågor så att kanoten lättade och vågorna sköljde upp över kajaken i fören och det var hur roligt som helst, men då hade jag fullt upp med att paddla och parera, men med ett stort leende på läpparna, för det är så kul att paddla och inte helt enkelt. Sen uppskattade jag allt att få paddla i lugnare vatten också och kunna ta det lite lugnare innan det var dags att paddla ut i de stora vågorna igen.

Hemma och på land igen och det var ju tur att man hade bikinibyxor under jeansen, för ni ser ju hur blött det var i kajaken. Går rätt bra att gå ur kajaken, men att gå i har jag fortfarande problem med och det bjuder jag på, för jag förstår att J har svårt att hålla sig för skratt, men till slut borde det gå bättre även för mig. Nu ser jag det mer som att det är ju kul att man kan glädja sin omgivning.

Nu äntligen så har även stol nummer fyra fått andra strykningen med blå färg så nu får de stå och härda. Ser så fram emot att ställa det på plats i nästa vecka.

Teo myser i soffan bredvid Alexander och Tuffy ligger nedanför.

Tuffy gillar inte att behöva åka från stugan och har försökt att kamouflera sig så att vi kanske missar henne och hon slipper åka med hem. Förstår precis hur hon känner sig för jag känner likadant. Är roligt att hundarna älskar att vara här och både Teo och Tuffy sitter kvar vid huset och vi får alltid gå och hämta den och bära dem och lyfta in dem i bilen.

Gjorde en fiskgratäng med torskrygg, sås med trattkantareller och potatismos, dvs riktig höstmiddag och det blev inte så tokigt. Amanda hade fixat efterrätten som var bananasplitt och vem kan motstå glass och maränger, inte jag i varje fall då det finns plats kvar i godismagen. J och jag tog en extra lång promenad och det var skönt. Har varit en mysig helg och nu är det dags att förbereda morgondagen.

Gillar