Tisdagsmys med promenader och blåbärspaj

Kom några glimtar med sol mellan regnskurarna och då gällde det att passa på och vara ute. Vi hade tur som prickade in ett sådant tillfälle. Är svårt att ha två hundar i koppel, när den ena är lite oberäknelig som Teo, då är det lättare att ha dem lösa. Ger också bra tillfällen i att öva inkallning. Vi fick många bra träningsmöjligheter på detta idag och sedan fick också Teo träffa på en av Tuffys kompisar, vilket han tyckte var roligt.

Plockade lite blåbär, för jag blev så sugen på att göra blåbärspaj. Innan dess så gick vi en promenad med hundarna till vår affären och handlade diverse saker bl a vaniljvisp för det är ett måste till paj i vår familj. Teo gjorde många nya bekantskaper både på väg till affären och utanför affären.

Var ute och kollade mina nordiska palmer då jag hade fått en massa gröna larver som gärna käkade upp alla blad, vilket inte jag inte uppskattade, så nu tittar jag till palmerna ofta. Idag hade en ny knopp på gerberan börjat att blomma. Teo hängde med mig ut och satt på gräsmattan och hade koll på vad jag gjorde. Hade tänkt vara ute och greja mer i trädgården (kantklipppning), men det kom en sån häftig regnskur, så det spar jag till en annan dag.

Gillar

Kommentarer

wilmasjolen
wilmasjolen,
Så söt hund!
nouw.com/wilmasjolen
annsgarden
annsgarden,
Tack så mycket! 😊
nouw.com/annsgarden