Tiden rusar iväg och idag var det måndag igen.

Är härligt att redan nu kunna njuta av vackert blommande vita amaryllis och just nu så har vi inte så många ytor som det går att ställa saker på, men denna nya bänkskivan funkar. Än så läge har vi låtit plasten sitta kvar på överskåpen då det fortfarande är mycket slipdamm ifrån spackel m.m som far omkring och mer kommer det att vara ett tag framöver. Tuffy hörde att jag satte på kameran och hon ställer gärna upp på bild, vilket ni ser nedan.

Denna bilden på Tuffy tog jag innan jag hade trimmat även henne idag och ni kanske ser lite skillnad när ni jämför med bilden nedan. Fick äntligen tillbaka min klocka som de bara skulle byta batteri på, men sen fick inte urmakaren här i stan igen boetten, så de fick ner den till tillverkaren och det tog lite tid. Har saknat den, men nu sitter den på sin plats igen..

Är väldigt tung och orkeslös i kroppen just nu, men jag tog stavarna ändå så att ryggen skulle få jobba, vilket den behöver få göra. Har nu samlat mod och anmält mig till utställning My Dog i Göteborg och det är vår minsting som jag skall testa och ställa ut, dvs Teo. Har trimmat honom lite idag, men det får vi fortsätta med i morgon. Tog mest på ryggen idag. I morgon får det bli öronen och bröstet samt lite mer på benen. Putsade även Tuffys päls. Vi har nu också anmält oss till en kurs som är på 1,5 timmar för att träna på att gå i ring och det kan Teo behöva öva på för han är enormt intresserad av andra hundar och människor och då glömmer han gärna helt bort hur det nu var man gjorde när man skulle gå fint (fot). Orkade inte måla idag, utan det var trimning av hundar som fick vara fokusområdet idag. Hoppas att kroppen är piggare imorgon, för det är inget kul att känna sig hängig.

Gillar

Kommentarer